Ολοκλήρωση Επιχείρησης Εξουδετέρωσης των δυο βομβών.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

anakinoseis1Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης εξουδετέρωσης των δύο (2) βομβών, στο χώρο της 112 Πτέρυγας Μάχης, της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε, κ. Νικόλαος Μελετίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με δικαιολογημένη ανακούφιση και ιδιαίτερη ικανοποίηση, γνωστοποιούμε στους Δημότες μας, στις Επιχειρήσεις και στους Εργαζόμενους της ευρύτερης περιοχής του Ασπρόπυργου, την αίσια κατάληξη που είχε η προσπάθεια εξουδετέρωσης των δύο (2) βομβών, στο χώρο του Αεροδρομίου, σε απόσταση αναπνοής από την ομώνυμη συνοικία του Δήμου μας.


Απευθύνουμε θερμά συγχαρητήρια, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για την άρτια οργάνωση της επιχείρησης. Τόνωσαν την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά του Λαού μας, στις ικανότητες και την αποφασιστικότητα, με την οποία προασπίζονται την ακεραιότητα της Χώρας και την ασφάλεια των Πολιτών, έναντι εχθρών και κινδύνων, εσωτερικών και εξωτερικών.

Η άψογη συνεργασία του Δήμου μας, με τις Ένοπλες Δυνάμεις, με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και κάθε άλλο αρμόδιο, για την Πολιτική Προστασία, απέδειξε ότι, Δημοτική Αρχή, Δημοτικοί Υπάλληλοι και Πολίτες, είμαστε σε ετοιμότητα να αναλάβουμετο μερίδιο που μας αναλογεί, σε οποιαδήποτε συντονισμένη προσπάθεια, που αφορά στη ζωή, στην υγεία και στην περιουσία του Πολίτη.
Είμαστε υπερήφανοι, διότι, σήμερα, για μια ακόμη φορά, ο Δήμος μας εξέπεμψε ξεκάθαρο μήνυμα: Η Αυτοδιοίκηση, οι τοπικές κοινωνίες, στις συνθήκες γενικευμένης κρίσης που αντιπαλεύει ο Τόπος, δεν είναι «φρου - φρου κι αρώματα»! Φορτωθήκαμε, από την Πολιτεία, με εκατοντάδες νέες αρμοδιότητες, χωρίς τα μέσα, την ανάλογη στήριξη και τους απαιτούμενους πόρους.Υφιστάμεθα τις συνέπειες των άγριων περικοπών, σε θεσμοθετημένους πόρους, που δικαιούνται οι Δήμοι, και, παρ΄ όλα αυτά, δεν κερδίζουμεμόνο την καθημερινή μάχη της εκπλήρωσης της αποστολής μας, της Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Συνοχής.Ανταποκρινόμαστε απόλυτα, με επιτυχία,με υπευθυνότητα και συνέπεια, σε κάθε πρόκληση. Για τούτο, τις πιο θερμές ευχαριστίες μας, τις απευθύνουμε στους Πολίτες του Ασπρόπυργου, για την άψογη συνεργασία τους και την εφαρμογή των οδηγιών της Δημοτικής Αρχής».

download file

   
   

diaygiabanner

   

kepsite

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου