Ενημερωτική Ημερίδα για τα «Σχέδια Βελτίωσης» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

anakinoseis1Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει τους Δημότες ότι, η Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής (ΔΑΚΠ) της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Περιφέρειας Αττικής, διοργανώνει δύο (2) Ημερίδες με θέμα, « Σχέδια Βελτίωσης (Δράσεις 4.1.1 και 4.1.3 ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2010)».
Τα προγράμματα αφορούν στην υλοποίηση επενδύσεων για αγροτικές εκμεταλλεύσεις για την παραγωγή ανταγωνιστικών γεωργικών προϊόντων που αξιοποιούν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και προστατεύουν το περιβάλλον.


Οι ημερίδες διοργανώνονται σε συνεργασία με τη ΔΑΟΚ Π.Ε. Δυτικής Αττικής και θα λάβουν χώρα:
• Την Τετάρτη, 14-03-2018 και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαρέων (Χρ. Μωραίτου & Μαυρουκάκη, Μέγαρα).
• Την Πέμπτη, 15-03-2018 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Δημήτριος Καλλιέρης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου (Αλέκου Παναγούλη 13, Ασπρόπυργος).
Οι εισηγητές θα εξηγήσουν τα πάντα, γύρω από την επιλεξιμότητα φυσικών και νομικών προσώπων, την επιλεξιμότητα των δαπανών και το ύψος του επιλέξιμου προϋπολογισμού, για τις αιτήσεις στήριξης – χρηματοδότησης.

download file

   

proodos

   

 

 

Παλαιότερες εκδηλώσεις:

   
   

diaygiabanner

   

kepsite

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου