Σάρωσαν τα Κρατικά Διπλώματα του Πανεπιστημίου Λομονόσοβ οι Μαθητές του Σχολείου Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας του Δήμου Ασπροπύργου.

anakinoseis1Για μια ακόμη χρονιά, η επιτυχία της δημοτικής πρωτοβουλίας, να ιδρύσει και να λειτουργήσει Σχολείο Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι Μαθητές του Σχολείου που συμμετείχαν στις Εξετάσεις που διενήργησε το Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα, με ευθύνη του φημισμένου Πανεπιστημίου της Μόσχας, «Λομονόσοβ», αξιώθηκαν Διπλωμάτων, σε όλα τα επίπεδα, τα οποία, μάλιστα, είναι αναγνωρισμένα από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Το Σχολείο, που έχει διακόσιους σαράντα (240) Μαθητές, δηλαδή είναι μια πλήρης δωδεκαθέσια σχολική μονάδα, διανύει φέτος τον Πέμπτο (5ο) χρόνο λειτουργίας του, δικαιώνοντας την επιλογή της Δημοτικής Αρχής, να διασώσει το γλωσσικό και πολιτιστικό πλούτο των χιλιάδων Πολιτών του Ασπρόπυργου, με καταγωγή από την πρώην Σοβιετική Ένωση, και να ανοίξει παράλληλα, ένα παράθυρο γλωσσομάθειας σε όλους τους Ασπροπύργιους.
Οι εγγραφές, για τη νέα χρονιά συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σπεύσουν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση, επικοινωνώντας με το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Δήμου στο τηλέφωνο, 213 2006514 (Κα Μαρία Τσολερίδη).