ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ 15ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΚΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

anakinoseis1Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, μετά την εγκληματική ενέργεια που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου 2018, με θύματα τρείς εργαζόμενους του Δήμου, που εκτελούσαν το καθήκον τους, και θύτες Ρομά της Νέας Ζωής, ζήτησε να συγκληθεί εκτάκτως, σήμερα στις 12:00μ. το Δημοτικό Συμβούλιο για την αντιμετώπιση του θλιβερού γεγονότος.
Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση του, υιοθέτησε την πρόταση του Δημάρχου κ. Νικόλαου Μελετίου, και εξέδωσε το κάτωθι ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ
Καταδικάζουμε απερίφραστα την εγκληματική ενέργεια της 15ης Οκτωβρίου 2018, κατά υπαλλήλων του Δήμου και ζητούμε:
1) Άμεσα, συνάντηση – σύσκεψη διαπαραταξιακής αντιπροσωπείας του Δήμου και των Παραγωγικών Φορέων με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και όλους τους Αρχηγούς των Σωμάτων Ασφαλείας.
2) Να ενισχυθούν οι περιπολίες των αστυνομικών οργάνων, της ΔΙΑΣ, του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας, όλο το 24ωρο και ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές, μεταμεσονύχτιες και τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν οργιάζουν οι παράνομοι σε πολλές περιοχές του Ασπρόπυργου.
3)Να υπάρχει καθημερινή παρουσία της ΟΠΚΕ.
4)Να πάψει η περιοχή του Ασπρόπυργου να αποτελεί «νησίδα» μη εφαρμογής του Νόμου ή επιλεκτικής εφαρμογής του.
5)Να υπάρχει ίση μεταχείριση των πολιτών από τα Δικαστήρια.

Επίσης, αύριο, Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 8:00 π.μ. καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην πλατεία έναντι των ΛΟΚ, στην Παραλία Ασπροπύργου, όλους τους Ασπροπύργιους, για την εγκληματικότητα στην πόλη μας.
Το παραπάνω Ψήφισμα θα κοινοποιηθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στην Υπουργό Δημόσιας Τάξης, στους Αρχηγούς των Κομμάτων, σε όλους τους Βουλευτές, στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Υποστράτηγο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στον Ταξίαρχο Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, στο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ασπροπύργου και στο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ασφάλειας Ασπροπύργου.

Να ενημερωθούν με κάθε πρόσφορο μέσο οι πολίτες του Ασπρόπυργου.

download file

   

proodos

   
   

diaygiabanner

   

kepsite

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου