Διακομματική Συνεδρίαση.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

anakinoseis1Σας προσκαλούμε,
σε συνεδρίαση που θα γίνει στις 15-04-2019, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 13:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέματα Η.Δ. τα εξής:
1. Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των Εκλογών για τη ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, στους συνδυασμούς των υποψηφίων, για την προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών.

Διευκρινίζεται ότι, σε περίπτωση ομοφωνίας των εκπροσώπων, θα συνταχθεί και θα υπογραφεί σχετικό Πρακτικό. Σε περίπτωση διαφωνίας, ο καθορισμός που προβλέπεται, θα γίνει από το Δημοτικό Συμβούλιο «αναλογικά και επί ίσοις όροις», σύμφωνα με την πρόβλεψη της παρ.2 του άρθρου 44, του Π.Δ. 96/2007. Με τον όρο «αναλογικά» νοείται ότι η έκταση των χώρων που θα διατεθούν θα βρίσκεται σε αντιστοιχία με τη δύναμη που είχαν τα κόμματα ή οι συνασπισμοί στη Βουλή ή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων Εκλογών, ενώ η «επί ίσοις όροις» μεταχείριση αποσκοπεί στη διασφάλιση ισοδύναμων προϋποθέσεων προεκλογικής προβολής των κομμάτων και των συνδυασμών που μετέχουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές.

Με εκτίμηση,

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΜΕΛΕΤΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΜΕΛΟΣ του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ

download file

   

proodos

   

 

   
   

diaygiabanner

   

kepsite

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου