ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

diavoulepsiΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2019
Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 24 Φεβρουαρίου 2015 παρουσιάστηκε η Α΄ Φάση (ΣΥΝΟΨΗ) του Στρατηγικού Σχεδιασμού για το Δήμο Ασπροπύργου.
Στον Στρατηγικό Σχεδιασμό του επιχειρησιακού Προγράμματος αναλύεται το εξωτερικό και εσωτερικό περιβάλλον του Δήμου, καθορίζονται οι στρατηγικοί στόχοι και οι αναπτυξιακές προτεραιότητες καθώς και το αναπτυξιακό όραμα του Δήμου, για την περίοδο αναφοράς, σύμφωνα με το οποίο καταρτίζονται οι Άξονες και τα Μέτρα του Προγράμματος.
Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, εκτός των άλλων, περιλαμβάνονται διαδικασίες διαβούλευσης με υπηρεσίες, κοινωνικούς φορείς, οργανώσεις ή ομάδες πολιτών και μεμονωμένα άτομα που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.


Ο Δήμος Ασπροπύργου, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενεργό συμμετοχή των πολιτών και των τοπικών φορέων στον καθορισμό του οράματος και της στρατηγικής για την περιοχή, καλεί τους πολίτες και τους φορείς του Δήμου να διατυπώσουν τις απόψεις τους και να προτείνουν δράσεις που πιστεύουν ότι θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής και στη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του.
Η περίοδος διαβούλευσης για το Δήμο Ασπροπύργου, ξεκινά από σήμερα Πέμπτη 26/02/2015 έως την Παρασκευή 13/03/2015 και μπορεί να πραγματοποιηθεί με έγγραφη κατάθεση των προτάσεων ή μέσω της απάντησης του ερωτηματολογίου που έχει συνταχθεί για το σκοπό αυτό και έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου και της αποστολή του στην ηλεκτρονική δ/νση, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η Σύνοψη, του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2019, βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου www.aspropyrgos.gr με την ένδειξη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2014-2019 (Α' Φάση).
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΜΕΛΕΤΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

          O Στρατηγικός Σχεδιασμός (Α' Φάση)- Σύνοψη pdf1

 

        Το ερωτηματολόγιο διαβούλευσηςword1

 

Πληροφορίες:
Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Οργάνωσης
ΠΕΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2132006535
ΤΣΙΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 2132006512

   

proodos

   

 

 

Παλαιότερες εκδηλώσεις:

   
   

diaygiabanner

   

kepsite

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου