ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

332843Διοργάνωση Ημερίδας στον Ασπρόπυργο, την Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 (10:00-13:00), με θέμα: «Παραβατικότητα, έκνομες ενέργειες και παράνομες δραστηριότητες στην περιοχή του Ασπρόπυργου και του Θριάσιου πεδίου. Το ζήτημα της παράνομης εγκατάστασης των αθίγγανων και η "γκετοποίηση" βιομηχανικών, εμπορικών και αγροτικών περιοχών. Μέτρα για τη ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος».

Αξιότιμοι Συνεργάτες,
η όξυνση του τεράστιου προβλήματος που αντιμετωπίζουμε, ο τόπος μας κι εμείς, ως Πολίτες, ως Επαγγελματίες ή Εργαζόμενοι, όπως συνοψίζεται στο ανωτέρω αναφερόμενο θέμα, μας οδήγησε στην απόφαση διεξαγωγής Ειδικής Ημερίδας, για την ανάδειξή του, και την ταυτόχρονη προβολή της ομόθυμης απαίτησής μας, για τη ριζική επίλυσή του, από τους κατά νόμο αρμοδίους, με τη δική μας συμμετοχή - στήριξη.

Στο πλαίσιο αυτό, στην Πολιτική Ηγεσία, στα συναρμόδια Υπουργεία, στην ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας, στους εκπροσώπους του Λαού της Αττικής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στους φορείς του ¨επιχειρείν¨, που καλούνται να συμμετάσχουν και να λάβουν σαφή θέση στο ζήτημα, είναι αναγκαίο να παρουσιαστεί, εμπεριστατωμένα και τεκμηριωμένα, η υφιστάμενη κατάσταση, η οποία να αποτυπωθεί σε σχετικό Υπόμνημα που θα τους παραδοθεί.

Προκειμένου, λοιπόν, να συνταχθεί και να παρουσιαστεί το εν λόγω, πλήρες Υπόμνημα, παρακαλούμε να συλλέξετε, όσα στοιχεία διαθέτει ο καθείς, για τη ζοφερή κατάσταση που διαμορφώνεται σε συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου μας, και να τα παραδώσετε σε φωτοαντίγραφα στο Γραφείο του Δημάρχου. Επιπλέον σας παρακαλούμε να καταθέσετε συνημμένα, τις τυχόν συγκεκριμένες προτάσεις σας, ώστε να περιληφθούν στη συνολική παρουσίαση του ζητήματος, με αναφορά στους προτείνοντες.

Διευκρινίζεται μάλιστα, πως όλα τα ανωτέρω θα περιληφθούν αυτούσια στο Παράρτημα του Υπομνήματος, που θα παραδώσουμε στον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, και σε κάθε συναρμόδιο Υπουργό (όπως οι Υπουργοί Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Οικονομικών), καθώς και στην ηγεσία της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Τροχαίας και πάσης άλλης αρχής, έχουσας μεγάλη ή μικρή, πρωτεύουσα ή δευτερεύουσα σχέση με την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος, που ταλανίζει τον τόπο μας.

Προκειμένου, λοιπόν, η σχετική προετοιμασία να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, παρακαλούμε τα ζητούμενα στοιχεία να κατατεθούν έως την Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και θερμές ευχαριστίες,

Νικόλαος Ι. Μελετίου
Δήμαρχος Ασπροπύργου
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

download file

   

proodos

   
   

diaygiabanner

   

kepsite

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου