2ο Διεθνές Επενδυτικό Φόρουμ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

anakinoseis1O Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος
(ΚΕΔΕ), και Νέος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γεώργιος Πατούλης, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), κ. Νικόλαος Μελετίου και o Πρόεδρος του Greek-Swiss Chamber of Commerce, κ. Νίκος Σαμαράς, σας προσκαλούν στο 2ο Διεθνές Επενδυτικό Φόρουμ,
«2nd Athens – International Investment Synergies - Joint Ventures Forum», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 στις 09.00 π.μ.
στο Δημαρχείο του Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημητρίου Μόσχα).
Η παρουσία σας αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μας.
Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του Φόρουμ.

download file

 

Για να δεις το Πρόγραμμα Διεξαγωγής του Forum πάτησε εδώ.

Νέα Δράση Συμβουλευτικής – Κατάρτισης – Πιστοποίησης και Προώθηση στην Απασχόληση για Ανέργους 25 έως 29 ετών, Πτυχιούχους Θετικής, Τεχνολογικής και Οικονομικής Κατεύθυνσης.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

anakinoseis1Το Γραφείο Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου ενημερώνει ότι αναμένεται να ανοίξει μέσω ΟΑΕΔ Νέα Δράση Συμβουλευτικής – Κατάρτισης – Πιστοποίησης και Προώθηση στην Απασχόληση Άνεργων Νέων 25 έως 29 ετών Πτυχιούχων Θετικής, Τεχνολογικής και Οικονομικής Κατεύθυνσης, μέσω κατάρτισης στον κλάδο ΤΠΕ.
Σκοπός της δράσης είναι η ενδυνάμωση και αναβάθμιση των προσόντων και των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων μέσω συνδυασμένων δράσεων κατάρτισης και πιστοποίησης, και η διευκόλυνση της ένταξης/επανένταξής τους στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα...

Λειτουργία Νεκροταφείου(σχετικά).

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

anakinoseis1Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι την 26 Απριλίου 2019 (Μεγάλη Παρασκευή) και την 28 Απριλίου 2019 (Κυριακή του Πάσχα), δεν θα πραγματοποιηθεί καμία κηδεία.

Ο Αντιδήμαρχος

Ισίδωρος Ν. Τσίγκος

 

download file

Διακομματική Συνεδρίαση.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

anakinoseis1Σας προσκαλούμε,
σε συνεδρίαση που θα γίνει στις 15-04-2019, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 13:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέματα Η.Δ. τα εξής:
1. Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των Εκλογών για τη ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, στους συνδυασμούς των υποψηφίων, για την προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών.

Περισσότερα...

Πρόσληψη Προσωπικού για τον Οργανισμό του ΚΑΠΗ.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

anakinoseis1Πρόσληψη Προσωπικού για τον Οργανισμό του ΚΑΠΗ.

Δράσεις Ο.Α.Φ.Α.Ν.Τ.Η για τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

anakinoseis1Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Ιωάννης Κατσαρός ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιήσει ο Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. για τους μήνες Μάρτιο- Απρίλιο, έπειτα από προτάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Εκδρομών και Θεάτρου – Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου, κ. Αντώνιου Κοναξή και των Μελών της.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων:
16/03/2019 : Ημερήσια εκδρομή σε Ιερά Μονή Κερνίτσης Νυμφασίας & Βυτίνα –
Λαγκάδια - Δημητσάνα.
Τιμή κατ' άτομο: 10 ευρώ
Αναχώρηση: 07:45-ΚΑΠΗ Παραλίας / 08:00-1ο Δημοτικό Σχολείο.

Περισσότερα...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

anakinoseis1Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νίκος Μελετίου καλεί τους δημότες και τις επιχειρήσεις της πόλης, να συγκεντρωθούν την Τρίτη, 5 Μαρτίου στις 11:30 π.μ. στην πλατεία έναντι των ΛΟΚ, στην Παραλία Ασπροπύργου, εφαρμόζοντας την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για δυναμικές κινητοποιήσεις μαζί με τους παραγωγικούς φορείς, αφού ο Υπουργός δεν έδωσε τη ζητούμενη παράταση, σχετικά με την εφαρμογή του νόμου για απαγόρευση διέλευσης φορτηγών άνω των 3.5 τόνων στον Ασπρόπυργο, έως ότου κατασκευαστούν τα έργα υποδομής που ζητάει ο Δήμος.

download file

Εγγραφή Ενδιαφερομένων Εργοληπτών και Μελετητών Δημοσίων Εργων.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

anakinoseis1Εγγραφή Ενδιαφερομένων Εργοληπτών και Μελετητών Δημοσίων Εργων.

   

proodos

   
   

diaygiabanner

   

kepsite

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου