thriasio-nosok

ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - 213-2028000

 

   

Από την Αθηναϊκή Τριήρη, στο Θωρηκτό Αβέρωφ. Τα “ξύλινα τείχη” της Πατρίδας.

Λεπτομέρειες

ploiarxosΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), κ. Νικόλαος Μελετίου, σας προσκαλεί στη διάλεξη που θα δώσει ο Πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Διευθυντής Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού, κ. Λεωνίδας Τσιαντούλας, τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018, στις 19:30,στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου (Δ. Καλλιέρης),με θέμα: «Από την Αθηναϊκή Τριήρη, στο θωρηκτό Αβέρωφ.Τα "ξύλινα τείχη" της Πατρίδας».

Περισσότερα...

'Λέσχη Ανάγνωσης".17/01/2018

Λεπτομέρειες

siggrafeasΟ Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς και η υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, κ. Ασημίνα Φούφα – Κορώνη, ενημερώνουν όλους τους Ασπροπύργιους και τους βιβλιόφιλους της Αττικής ότι, την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018, στις 18:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στον 3ο όροφο του Πνευματικού, (Αλέκου Παναγούλη 13), θα πραγματοποιηθεί, η επόμενη συνάντηση με Συγγραφέα στο πλαίσιο του θεσμού «Λέσχης Ανάγνωσης».Τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης, θα έχουν την τιμή να γνωρίσουν από κοντά, τον βραβευμένο και πολυγραφότατο Συγγραφέα, κ. Στέφανο Δάνδολο, τον οποίο, ο Παύλος Μάτεσις, χαρακτήρισε «σημαντικότερο Έλληνα Συγγραφέα της γενιάς του». Ο κ. Δάνδολος έχει τιμηθεί με το "Βραβείο Μπότση" από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ βιβλία του έχουν μεταφραστεί με επιτυχία στο εξωτερικό. Πριν λίγο καιρό, τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά την αρχική έκδοση του έργου του «Χορεύτρια του Διαβόλου», κυκλοφόρησε το βιβλίο του Συγγραφέα από τις «Εκδόσεις Ψυχογιός», το μυθιστόρημα «Όταν θα δεις τη θάλασσα». Στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται μια παθιασμένη ερωτική ιστορία με φόντο την Ελλάδα των τελών του δεκάτου ενάτου αιώνα.

Περισσότερα...

Ουσιαστική αναβάθμιση υποδομών! Αντικατάσταση παλιού φωτισμού, με λάμπες τύπου led, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου.

Λεπτομέρειες

LEDΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς ενημερώνουν ότι, συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου.

Ειδικότερα, σε όλη την έκταση του κτιρίου, πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων, με λαμπτήρες τεχνολογίας Led, οι οποίοι παρέχουν εξαιρετική ποιότητα φωτισμού συνδυάζοντας υψηλή ενεργειακή απόδοση, που μεταφράζεται σε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας 90%. Επίσης, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 25 φορές μεγαλύτερη από τους αντίστοιχους λαμπτήρες πυρακτώσεως, χωρίς να περιέχουν τοξικά μέταλλα και χωρίς να εκπέμπουν επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία.

Περισσότερα...

Ριζική Ανακαίνιση του Πνευματικού Κέντρου.

Λεπτομέρειες

GERANOSΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς σας ενημερώνουν ότι, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ξεκίνησαν εργασίες ολικής ανακαίνισης του κτιρίου, καθώς και αντικατάστασης – βελτίωσης όλων των υποδομών του.

Συγκεκριμένα, έπειτα από Τεχνική Μελέτη, ειδικό συνεργείο, προχώρησε στην εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού, υψηλών προδιαγραφών σε όλο το κτίριο. Τα σύγχρονα συστήματα κλιματισμού επιτυγχάνουν σωστές συνθήκες θερμοκρασίας και επιφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%.

Περισσότερα...

Ανοίγει τις «πύλες» της, η Ονειρούπολη του Ασπρόπυργου.

Λεπτομέρειες

oneirΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς, ενημερώνουν όλους τους Δημότες ότι ενόψει των γιορτινών ημερών, θα λειτουργήσει στην πλατεία Δημαρχείου και στο Γ' ΚΑΠΗ στην Γκορυτσά, «Η Ονειρούπολη», με πλήθος δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους.
Συναυλίες, κεράσματα, ταχυδακτυλουργοί, face painting, θεατρικά παιχνίδια, karaoke, ξωτικά, κουταλοδρομίες, τσουβαλοδρομίες, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, χοροί latin, zumba και πολλές άλλες δημιουργικές δραστηριότητες, θα μας περιμένουν όλους.
Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στις 5:00μ.μ, θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον ηθοποιό Ορέστη Τζιόβα.

download file

Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι.

Λεπτομέρειες

kalikΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς σας προσκαλούν στη μουσικοθεατρική παράσταση
«Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι», που θα παρουσιάσουν τα Σύνολα Σύγχρονης Μουσικής με συνεργασία του Τμήματος Εικαστικών του Πνευματικού Κέντρου, με τη σύμπραξη του Θεατρικού Τμήματος του Κέντρου Μελέτης Point Ασπροπύργου. Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου στις 20:00 και Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γαλαξίας». Την μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει ο κ. Γιώργος Δεδούσης και τη σκηνοθεσία η κ. Κωνσταντίνα Πηλιχού. Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

download file 

Κορυφαίες διακρίσεις για το 1ο ΕΠΑΛ Ασπροπύργου. Απέσπασε τρία (3) Βραβεία στο 1ο Πανελλήνιο Πρόγραμμα «Ποντιακός Ελληνισμός: Μνήμες και Όνειρα».

Λεπτομέρειες

epΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει του δημότες ότι, το 1ο ΕΠΑΛ Ασπροπύργου συμμετείχε στο 1ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ποντιακός Ελληνισμός: Μνήμες και Όνειρα» και απέσπασε τρία (3) Βραβεία.
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco. Ο διαγωνισμός οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης βράβευσης ήταν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποντίων Εκπαιδευτικών. Στην εκδήλωση βράβευσης, συμμετείχαν 600 μαθητές και εκπαιδευτικοί, από 42 σχολεία, από όλη την Ελλάδας και την ομογένεια, το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας Novorosisk και Gelentzik της Ρωσίας και το Ελληνικό Σχολείο Βουκουρεστίου «Αθήνα», της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας, με την οποία συνεργάζεται στενά ο Δήμος Ασπροπύργου.

Περισσότερα...

«Η Ιαματική Ιατρική, ως συμπληρωματικό, θεραπευτικό σχήμα».

Λεπτομέρειες

dermΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), κ. Νικόλαος Μελετίου,
σας προσκαλεί στη διάλεξη που θα δώσει
ο Καθηγητής Δερματολογίας - Νομικός
Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής
τ. Αντιπρύτανης – Γεν. Γραμ. Υπουργείου Παιδείας,
κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης,

τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017, στις 19:30,
στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου
του Δήμου Ασπροπύργου (Δ. Καλλιέρης),
με θέμα: «Η Ιαματική Ιατρική,
ως συμπληρωματικό, θεραπευτικό σχήμα».

Περισσότερα...

Εθνική Εορτή της Ρουμανίας.

Λεπτομέρειες

filiaΜε ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή πολλών μελών και των φίλων του, ο Σύλλογος Ελληνορουμανικής Φιλίας «Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη» - Ασπροπύργου, τίμησε την Εθνική Εορτή της Ρουμανίας, που αφορά στην ένωση των πριγκιπάτων σε ένα ενιαίο κράτος, που ονομάστηκε Ρουμανία, το 1918.
Η γιορτή έγινε στα Γραφεία του Συλλόγου, στο χώρο όπου φιλοξενείται από το Δήμο Ασπροπύργου και περιελάμβανε, χαιρετισμούς, Ομιλία για τη γιορτή, απόδοση τραγουδιών, από τα παιδιά των Ρουμάνων του Ασπρόπυργου και δεξίωση με πολλά ρουμανικά εδέσματα, τα οποία ετοίμασαν, με περίσσιο μεράκι, οι κυρίες – μέλη του Συλλόγου.

Περισσότερα...

9ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Μπαζάρ Δήμου Ασπροπύργου, 15-16-17 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Τσόκας».

Λεπτομέρειες

bazzarΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικών Δομών, κ. Δημήτριος Καγιάς ενημερώνουν όλους του Δημότες ότι, για ένατη (9η) συνεχόμενη χρονιά το Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης, του Δήμου Ασπροπύργου, ¨Ο Πλησίον¨, πραγματοποιεί το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Μπαζάρ, στις 15-16-και 17 Δεκεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ασπροπύργου «Γεώργιος Τσόκας».
Τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Φιλανθρωπικού Μπαζάρ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00 με τα «Μουσικά Σύνολα» του Πνευματικού Κέντρου και τις Βραβεύσεις του Γιάννη Ξανθόπουλου, της Νένας Χρονοπούλου, του Τάσου Μητρόπουλου, της Σοφίας Αρβανίτης, του Χρήστου Γκιόκα, του Μανώλη Σπύρου και του Johny Vavouras.
Όπως κάθε χρόνο, το Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης «Ο Πλησίον» θα διατηρεί πάγκο προσφέροντας παραδοσιακές λουκουμάδες, οινόμελο – ρακόμελο, ποπ κορν και διάφορα άλλα γλυκίσματα. Στο Μπαζάρ θα συμμετέχουν διάφοροι εκθέτες και θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

Περισσότερα...

   
   

diaygiabanner

   

kepsite

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου