evresi ergasias

   
   
   
   
   

thriasio-nosok

ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - 213-2028000

 

   

Μάγεψαν, Γονείς και κοινό οι μικροί Ασπροπύργιοι μαθητές των Κ.Δ.Α.Π. της Κ.Ε.Δ.Α.

Λεπτομέρειες

mikroiΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η καλοκαιρινή γιορτή των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ασπροπύργου (Κ.Δ.Α.Π.) «Ταξιδεύοντας στο Χρόνο», στο Αγροκήπιο της πόλης. Χορός, τραγούδι, θεατρικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις περίμεναν όλους όσους παραβρέθηκαν στη γιορτή.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π., τα οποία παρουσίασαν θεατρικές παραστάσεις, χόρεψαν «ζούμπα», «λάτιν», και παραδοσιακούς χορούς, ενώ η χορωδία μάγεψε το κοινό τραγουδώντας ευρωπαϊκή και παραδοσιακή – βυζαντινή μουσική. Η βραδιά έκλεισε με το τραγούδι του Σταμάτη Σπανουδάκη «Δέσποινα».

Περισσότερα...

Κλειστή η Χωματερή Ανω Λιοσίων.

Λεπτομέρειες

anakinoseis1Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει τους Δημότες ότι, λόγω των ρηγματώσεων που παρατηρήθηκαν στη χωματερή ΧΥΤΑ στα Άνω Λιόσια και του κινδύνου κατολισθήσεων, ο Ειδικός Διαβαθμικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.), αποφάσισε το κλείσιμό της, προκειμένου να γίνουν τα απαραίτητα έργα.
Για το λόγο αυτό, και μέχρι την επαναλειτουργία της, καλούνται οι Δημότες να καταβάλλουν, κάθε προσπάθεια, για περιορισμό των απορριμμάτων στις ελάχιστες δυνατές ποσότητες και τη διατήρησή τους, εντός της ιδιοκτησίας τους για τις επόμενες ημέρες.

download file

Ξεκινάει η Κατάρτιση, των Ωφελούμενων στο πλαίσιο της Πράξης «Προώθηση της απασχόλησης ανέργων μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε 34 Δήμους (Β’ Κύκλος).

Λεπτομέρειες

anakinoseis1Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι αναμένεται προσεχώς η ανακοίνωση του Μητρώου Ωφελούμενων για την Δράση Κατάρτισης στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης ανέργων μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε 34 Δήμους (επιβλέποντες φορείς) θύλακες υψηλής ανεργίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων για 7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β' Κύκλος)».
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργοι που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης ανέργων μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε 34 Δήμους (επιβλέποντες φορείς) θύλακες υψηλής ανεργίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων για 7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β' Κύκλος)», οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις απασχόλησης και έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν τα προγράμματα κατάρτισης (μέσω της συμπλήρωσης του παραπεμπτικού του ΟΑΕΔ).

Περισσότερα...

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα «Θαλάσσια Μπάνια»

Λεπτομέρειες

anakinoseis1Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι, ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα «Θαλάσσια Μπάνια», που θα αρχίσει στις 2 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουλίου 2018. Όσοι, επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο εν λόγω Πρόγραμμα, θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία και των τριών (3) ΚΑΠΗ του Δήμου Ασπροπύργου,( Κέντρο, Παραλία, Γκορυτσά), μαζί με την κάρτα μέλους έως τις 27 Ιουνίου 2018. Το Πρόγραμμα θα υλοποιείται έξι (6) ημέρες την εβδομάδα και το κόστος θα είναι τρία (3) ευρώ την ημέρα. Αν κάποιος, δεν έχει προμηθευτεί την κάρτα μέλους, μπορεί να απευθυνθεί στις Γραμματείες των ΚΑΠΗ, αλλά και στα τηλέφωνα, 210 5577862, 2105598125, 2105573549.

download file

Συγκλόνισε ο Νίκος Μελετίου, με τις αναφορές του, στο ΄21 και στο σήμερα!.

Λεπτομέρειες

ethnikoΣτην κατάμεστη αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, πραγματοποιήθηκε προχθές, Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018, με εξαιρετική επιτυχία, η παρουσίαση του έργου του Δημητρίου Αλ. Γέροντα «Οι Αθηναίοι και η Αττική στην Επανάσταση του 1821». Παρευρέθηκαν μέλη του «Συλλόγου των Αθηναίων», επίσημοι εκπρόσωποι από την Εκκλησία, τα πολιτικά κόμματα και την Αυτοδιοίκηση, εκπρόσωποι φορέων και κινημάτων και πλήθος φιλαθήναιων και φιλίστορων ακροατών.

Περισσότερα...

Ο Ασπρόπυργος τίμησε τους Αθλητές της πόλης που διακρίθηκαν πανελληνίως.

Λεπτομέρειες

movΓια 5η συνεχή χρονιά, το Τμήμα Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.), διοργάνωσε το Διασχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων με συμμετοχή, πάνω από 500 μαθητριών και μαθητών συνολικά. Οι Αγώνες ξεκίνησαν στις 19 Μαρτίου 2018 και ολοκληρώθηκαν στις 3 Ιουνίου 2018, οπότε και πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των ομάδων που κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις, σε κάθε άθλημα.

Περισσότερα...

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ασπροπύργου, στον Ασπροπύργιο Πρωταθλητή της Πάλης, Γιώργο Πιλίδη, για το νέο του άθλο!

Λεπτομέρειες

athlosΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου, μόλις ενημερώθηκε για τη νέα, μεγάλη, αθλητική επιτυχία, του Ασπροπύργιου Πρωταθλητή της Ελευθέρας Πάλης, Γιώργου Πιλίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αν κι είναι έφηβος ακόμη, ο 18χρονος, Ασπροπύργιος Πρωταθλητής, Γιώργος Πιλίδης, μας έκανε πολύ περήφανους, για μια ακόμη φορά! Αφού κατόρθωσε, στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία ανδρών U23 (κάτω των 23ών ετών), να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες της Κωνσταντινούπολης, αντιμετωπίζοντας, «στο σπίτι του», τον Τούρκο αθλητή Σαχίν, στο μικρό τελικό της κατηγορίας των 57 κιλών.

Περισσότερα...

«Αυλαία» για τον πρωτοποριακό θεσμό .«Λέσχη Ανάγνωσης» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Ασπροπύργου, για τη φετινή χρονιά.

Λεπτομέρειες

ganaΟλοκληρώθηκε, για τη φετινή χρονιά, ο πετυχημένος θεσμός «Λέσχη Ανάγνωσης» που λάμβανε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου και ειδικότερα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Ο κύκλος έκλεισε με τον πολυβραβευμένο Ποιητή και Στιχουργό κ. Μιχάλη Γκανά, ο οποίος χάρισε μια υπέροχη ποιητική βραδιά, στα μέλη της «Λέσχης Ανάγνωσης» απαγγέλλοντας ποιήματά του. Αυτό που άγγιξε περισσότερο τους ακροατές, καθώς αποτυπώνει τον κύκλο των μαχητών της ζωής:
«ΤΑ ΧΕΡΙΑ
Και τι δεν τράβηξαν αυτά τα χεράκια, στα κρύα και στα λιοπύρια, στη φωτιά, στα νερά, στα χώματα, στα κάτουρα και στα σκατά. Πέντε χρόνια κατάκοιτη η πεθερά της, αλύχτησε ώσπου να της βγει η ψυχή.

Περισσότερα...

Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Απασχόλησης Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 274 Δήμους της χώρας, με τη συγχρηματοδότηση ΕΣΠΑ 2014-2020.

Λεπτομέρειες

anakinoseis1Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει τους Δημότες ότι, αναμένεται να ανακοινωθεί η δράση «Προώθηση της Απασχόλησης ανέργων μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 274 Δήμους της χώρας, συμπεριλαμβανόμενης της κατάρτισης των συμμετεχόντων, με συγχρηματοδότηση από πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020 και χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους», η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση».

Περισσότερα...

Εκδήλωση στη Παλαιά Βουλή.

Λεπτομέρειες

anakinoseis1Ο Δήμος Ασπροπύργου, καλεί όλους τους δημότες της πόλης στην επίσημη παρουσίαση του Συλλεκτικού Τόμου του Δημητρίου Αλ. Γέροντα, με τίτλο «Οι Αθηναίοι και η Αττική, στην Επανάσταση του 1821». Μια εξαιρετική έκδοση του ¨Συλλόγου των Αθηναίων¨.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Μεγάρου της Παλαιάς Βουλής, Σταδίου 13 Αθήνα, την Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018, στις 19:00.

Για το έργο και τη γενικότερη συνεισφορά του τόπου, στον αγώνα για την Απελευθέρωση, θα μιλήσει και ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου.

Με τη λήξη της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση.

 

1821

download file

   
   

diaygiabanner

   

kepsite

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου