thriasio-nosok

ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - 213-2028000

 

   

   

Οι συχνότερες παθήσεις του άνω άκρου - αίτια και αντιμετώπιση.

Λεπτομέρειες

vpΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας, σας προσκαλούν στη διάλεξη του «Ανοιχτού Πανεπιστημίου»,
που θα δώσει, ο Χειρουργός Ορθοπεδικός MD
κ. Ευάγγελος Πουλακίδας *,
τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019,
στις 19:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου (¨Δημήτριος Καλλιέρης¨), με θέμα:
«Οι συχνότερες παθήσεις του άνω άκρου -
αίτια και αντιμετώπιση.»

Περισσότερα...

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Γ’ ΚΑΠΗ Ασπροπύργου στη Γκορυτσά.

Λεπτομέρειες

gorΤην καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν, τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο υπεύθυνο για τη λειτουργία του Γ ΚΑΠΗ Γκορυτσάς, κ. Βαγγέλη Μαλαματά. Μαζί με τους συνεργάτες τους, το προσωπικό και τα μέλη του Οργανισμού δέχθηκαν τις ευλογίες για τη νέα χρονιά από το Μητροπολίτη Αττικής και Βοιωτίας, Πατέρα Χρυσόστομο, από τον Πατέρα Κωνσταντίνο, Ιερέα Αγίας Τριάδος στη Γκορυτσά και από τον Πατέρα Ματθαίο, Ιερέα Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Άνω Φούσα. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σ' όλους Καλή Χρονιά με Υγεία και έπειτα μαζί με τους συνεργάτες του μοίρασαν ευχετήριες κάρτες στα μέλη του ΚΑΠΗ και στη συνέχεια ακολούθησε κέρασμα.

Περισσότερα...

2η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο για τον Ασπροπύργιο Αθλητή .

Λεπτομέρειες

asatΣτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια στις 22 Δεκεμβρίου 2018, συμμετείχε ο Αθλητής του Συλλόγου «ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ» Ασπροπύργου. Ο Συμπολίτης μας, Γεώργιος Σοφιανίδης κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία των 66κ Ανδρών, μια τεράστια επιτυχία τόσο για τον Αθλητή όσο και για το Σύλλογο, αφού το εν λόγω Πρωτάθλημα είναι η κορυφαία διοργάνωση της Ε.Ο. Τζούντο.
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον αθλητή, στον Προπονητή αλλά και στον Σύλλογο «ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ» για την επιτυχία τους και τους ευχαρίστησε που για ακόμη μία φορά έκαναν περήφανο τον Ασπρόπυργο.

download file

Παράδοση τροφίμων προς το Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης του Δήμου Ασπροπύργου «Ο Πλησίον».

Λεπτομέρειες

yiorgiaΤην Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2019, η Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεωργία Πηλιχού παρέδωσε τρόφιμα στο Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης του Δήμου Ασπροπύργου «Ο Πλησίον». Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από μέλη και φίλους της οργάνωσης, στο 3ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου στο Ιστορικό Ρολόι της πόλης. Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών, κ. Δημήτριος Καγιάς εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την Πρόεδρο και τα μέλη της Οργάνωσης, που για ακόμη μία φορά στηρίζουν τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου .

download file

Τα μέλη του Β’ ΚΑΠΗ Ασπροπύργου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα .14/01/2019

Λεπτομέρειες

v kapiΤην Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Β' ΚΑΠΗ Ασπροπύργου, που εδρεύει στην Παραλία Ασπροπύργου. Τα μέλη και τη Διοίκηση ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης, Πατέρας Κύριλλος και έπειτα ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου μαζί με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο – Υπεύθυνο για την εύρυθμη λειτουργία του Β' ΚΑΠΗ, κ. Αντώνιο Κοναξή έκοψαν την πίτα.
Κοντά τους βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεόρασης του Δήμου «Attica Tv», κ. Κωνσταντίνος Τσολερίδης, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γεώργιος Φίλης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών, κ. Δημήτριος Καγιάς, τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ.κ. Μαρία Γκούμα, Σπυριδούλα Μαυράκη, Παναγιώτης Πανουργιάς, Νίκος Τερζόγλου μαζί με τη Διευθύντρια του Οργανισμού, κ. Βίκυ Παπαϊωάννου, καθώς και η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεωργία Πηλιχού, ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων ΙΚΑ, κ. Νίκος Κουρής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, κ. Σπύρος Κόρδας.

Περισσότερα...

Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Νέο Επιδοτούμενο Πιλοτικό Πρόγραμμα Θριασίου Πεδίου.

Λεπτομέρειες

epixΌπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου, υλοποιήθηκε η εκδήλωση, με θέμα: "Ενημέρωση για το Νέο Επιδοτούμενο Πιλοτικό Πρόγραμμα Θριασίου Πεδίου", που διοργάνωσε το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ασπροπύργου.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Μελετίου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Υπεύθυνος του Γραφείου Απασχόλησης κ. Αντώνιος Καραμπούλας, η συντονίστρια κα Κυριακή Ιωαννίδου και τα Στελέχη του Γραφείου Πληροφόρησης & Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου, Στελέχη της Δ/νσης Επαγγελματικής Κατάρτισης της Κεντρικής Διοίκησης του ΟΑΕΔ, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σύλλογοι και Επιμελητήρια της Δυτικής Αττικής, καθώς και πλήθος μεγάλων Επιχειρήσεων της περιοχής του Θριασίου Πεδίου.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση και η ενημέρωση των παρευρισκομένων για τις δυνατότητες και τις προοπτικές του νέου προγράμματος από τα Στελέχη του ΟΑΕΔ.

Περισσότερα...

Η Ελληνική Κοινωνία και το Μεταναστευτικό ρεύμα.

Λεπτομέρειες

andreasΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας, σας προσκαλούν στη διάλεξη του «Ανοιχτού Πανεπιστημίου»,
που θα δώσει, ο π. Βουλευτής, Υπουργός, Δήμαρχος Πειραιά
κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος *,
τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019,
στις 19:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου (¨Δημήτριος Καλλιέρης¨), με θέμα:
«Η Ελληνική Κοινωνία και το Μεταναστευτικό ρεύμα.»

Περισσότερα...

Τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου πέρασαν μήνυμα αγάπης μέσα από τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή τους.

Λεπτομέρειες

dapΣτον κατάμεστο Δημοτικό Κινηματογράφο «Γαλαξίας» πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π.) της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου (Κ.Ε.Δ.Α.). Τα παιδιά παρουσίασαν μια παράσταση με τίτλο «Όνειρο Χριστουγέννων», η οποία βασιζόταν σ' ένα κοινό όνειρο τεσσάρων παιδιών επηρεασμένο από τις αφηγήσεις των γιαγιάδων τους, κατανοώντας την πραγματική αξία των Χριστουγέννων. Έτσι η Διοίκηση και τα παιδιά θέλοντας να κάνουν πραγματικότητα το μήνυμα της παράστασή τους συγκέντρωσαν ρούχα και τρόφιμα, τα οποία είχαν αποδέκτες τα παιδιά του Ορθόδοξου Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος που καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Περισσότερα...

Ρίψεις αλατιού στο Δήμο Ασπροπύργου

Λεπτομέρειες

Ρίψεις αλατιού στο Δήμο Ασπροπύργου για την αντιμετώπιση του καιρικού φαινομένου «Τηλέμαχος»

Περισσότερα...

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον Οργανισμό Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου.

Λεπτομέρειες

oafΣτην αίθουσα εντευκτηρίου του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.), στο Α ΚΑΠΗ Ασπροπύργου συγκεντρώθηκαν την Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019 η Διοίκηση, τα μέλη και το προσωπικό του Οργανισμού για να κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. Έπειτα από τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα χρονιά και τις ευλογίες του πατέρα Αχιλλέα, ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου μαζί με τον Πρόεδρο του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. κ. Ιωάννη Κατσαρό έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκαν σ' όλους Καλή Χρονιά και του χρόνου όλοι παρόντες και υγιείς.

Περισσότερα...

   

proodos

   
   

diaygiabanner

   

kepsite

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου