thriasio-nosok

ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - 213-2028000

 

   

Δημοτικό Συμβούλιο 19-09-2017

   

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις.

Λεπτομέρειες

rΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Οργανισμός Άθλησης & Φροντίδας, Νεολαίας & 3ης Ηλικίας του Δήμου ενημερώνουν τους Πολίτες ότι, την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «ΘΡΙΑΣΙΑ 2017», η Εκδήλωση "Τρέχω στην Πόλη μου".
Κατά τη διεξαγωγή της, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους, από τους οποίους θα περάσουν οι συμμετέχοντες δρομείς, από τις 18:00 έως 19:30, με σκοπό την προστασία τους από τυχόν διερχόμενα οχήματα. Για το λόγο αυτό, ζητάμε την κατανόηση των Πολιτών, για την ολιγόωρη διακοπή της κυκλοφορίας σε οδούς της Πόλης.

download file

Αρχίζουν οι εγγραφές.

Λεπτομέρειες

eggrafes

Σάρωσαν τα Κρατικά Πτυχία του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης οι Μαθητές του Κέντρου Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας του Δήμου Ασπροπύργου!

Λεπτομέρειες

russianΤην πανηγυρική δικαίωση των κόπων τους, αλλά και την απόδειξη του υψηλού επιπέδου Σπουδών, του Κέντρου Εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας, του Δήμου Ασπροπύργου, υπογράμμισαν και φέτος, τα αποτελέσματα για τους Μαθητές της πόλης, που συμμετείχαν στις εξετάσεις για την απόκτηση Διπλώματος Γλωσσομάθειας, κι οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με ευθύνη του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης, υπό την αιγίδα του Επιστημονικού και Πολιτιστικού Κέντρου, της Ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα.
Οι Μαθητές του Δημοτικού Κέντρου Εκμάθησης Ρωσικών, όλων των επιπέδων (στα τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων) που συμμετείχαν στις εξετάσεις, πέτυχαν την απόκτηση του σχετικού Διπλώματος, μετά από τον κύκλο των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς 2016-2017.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα εν λόγω Διπλώματα, έχουν την ίδια αξία, σε ό,τι αφορά στην απόδειξη γνώσης Ξένων Γλωσσών, με οποιοδήποτε άλλο Δίπλωμα ξένης γλώσσας (αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής κλπ), αφού γίνονται δεκτά από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού, το γνωστό ΑΣΕΠ.

Περισσότερα...

Σεβαστείτε τα σήματα της Τροχαίας γύρω από τα Σχολεία της πόλης!.

Λεπτομέρειες

odigisiΜε αφορμή το γεγονός ότι, πολλοί οδηγοί οχημάτων διερχόμενων από οδούς όπου λειτουργούν Σχολεία δεν τηρούν τα όρια ταχύτητας και οδηγούν επικίνδυνα ή διαμορφώνουν συνθήκες ικανές να προκαλέσουν ατυχήματα, σταθμεύοντας παράνομα, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου, απηύθυνε προς όλους, Πολίτες, επισκέπτες της πόλης και διερχόμενους απ΄ τον Ασπρόπυργο, την παρακάτω δήλωση – έκκληση :
«Η σωστή οδηγική συμπεριφορά, ειδικά σε περιοχές όπου υπάρχουν Σχολεία, είναι καθήκον ιερό και υποχρέωση όλων. Με λύπη μου διαπιστώνω ότι, ακόμη και Γονείς που, κατά καιρούς, με επισκέπτονται στο Δημαρχείο, για να μου ζητήσουν τη λήψη μέτρων, όταν έρχεται η ώρα να μεταφέρουν τα παιδιά τους στα Σχολεία, ανεβάζουν τα οχήματά τους στα πεζοδρόμια, παρκάρουν μπροστά στις εισόδους των Σχολείων, κινούνται με υπερβολική ταχύτητα, η σταθμεύουν με αναμμένα φλας έκτακτης ανάγκης (αλάρμ) στη μέση του δρόμου.

Περισσότερα...

Ευχετήριο μήνυμα, για τη νέα σχολική χρονιά από τη Δημοτική Αρχή του Ασπρόπυργου.

Λεπτομέρειες

pinakasΈνας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει για τις Μαθήτριες και τους Μαθητές των Σχολείων του Δήμου μας, με όνειρα και φιλοδοξίες για πρόοδο και επιτυχία. Ευχόμαστε, από καρδιάς, σε όλους τους παράγοντες της σχολικής κοινότητας, Παιδιά, Εκπαιδευτικούς και Γονείς, υγεία, δύναμη, υπομονή και προσήλωση στον κοινό μας στόχο.
Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή, η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Ασπροπύργου και οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Ασπροπύργου, κάνουν το παν για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων της πόλης, αξιοποιώντας κάθε πηγή Χρηματοδότησης για τη διαμόρφωση των προϋποθέσεων που απαιτούνται για την Παιδεία και την Αγωγή των Νέων μας. Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίζουμε τα όνειρα και τα θέλω των παιδιών, για να καμαρώνουμε και να χαιρόμαστε για την πρόοδό τους.
Ιδιαίτερες ευχές απευθύνουμε στους Μαθητές της Τρίτης Λυκείου, που βρίσκονται στο τελευταίο σκέλος της προσπάθειάς τους, για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και στα Α.Τ.Ε.Ι. Να έχουν όραμα, υγεία και δύναμη στα δύσκολα.
Καλή Σχολική Χρονιά!

download file

 

Εξουδετέρωση Βομβών.

Λεπτομέρειες

vomva 1Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε, κ. Νικόλαος Μελετίου, ενημερώνει τους Πολίτες που διαμένουν, έχουν επιχειρήσεις ή εργάζονται στις περιοχές – συνοικίες, «Αεροδρόμιο», «Γκορυτσά», «Τρύπα Αλεπούς», «Κόκκινη Εκκλησιά», «Ψάρι» και «Θερμοκήπια», για την προγραμματισμένη επιχείρηση εξουδετέρωσης δύο (2) βομβών του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, πολύ μεγάλης ισχύος (500 λιμπρών/lb), που βρέθηκαν στο χώρο της 112ης Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας (Αεροδρόμιο Ελευσίνας). Η όλη επιχείρηση θα εκδηλωθεί την προσεχή Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017, με μέγιστη διάρκεια εφτά (7) ώρες, δηλαδή, από τις 08:00 έως τις 15:00.
Επειδή, το σημείο όπου θα λάβει χώρα η προσπάθεια εξουδετέρωσης των δύο (2) βομβών, συνορεύει με τη συνοικία του Ασπροπύργου «Αεροδρόμιο», οι κάτοικοί της εν λόγω περιοχής, θα πρέπει να απομακρυνθούν από τις οικίες τους. Επίσης, επιβάλλεται η μεταστάθμευση τω οχημάτων τους, έξω από την επικίνδυνη ζώνη. Ταυτόχρονα οι ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων θα πρέπει να αφήσουν ανοιχτά τα τζάμια των σπιτιών και των άλλων εγκαταστάσεων τους, για να αποφύγουν τη θραύση τους, στην απευκταία περίπτωση έκρηξης, εξαιτίας του ωστικού κύματος.

Περισσότερα...

Τελετή Λήξης των Καλοκαιρινών Δραστηριοτήτων 2017,στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Λεπτομέρειες

karpouziΟ Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς και η κ. Ασημίνα Φούφα, υπεύθυνη του προγράμματος «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο», προσκαλούν τα Παιδιά, που πήραν μέρος στην ευχάριστη δράση, μαζί με τους Γονείς τους και τους Εθελοντές, στη Τελετή Λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017, την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στον 3ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου. Διάρκεια Εκδήλωσης 2 ώρες από 18:00 – 20:00.
Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών (ΔΕΒ) διοργάνωσε και φέτος την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017, με θέμα «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο». Από τις 15 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2017, περισσότερες από 150 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα, ενώσανε τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν πάνω από 3.000 δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών!

download file

Αρχίζουν οι εγγραφές για τα Τμήματα Εκμάθησης της Ρώσικης Γλώσσας, του Δήμου Ασπροπύργου

Λεπτομέρειες

gΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, κ. Νικόλαος Μελετίου, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, από την υποδοχή που τυγχάνει ένας ακόμη πρωτοποριακός θεσμός του Δήμου, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο πως, για τέταρτη (4η) συνεχόμενη χρονιά, θα λειτουργήσουν τα Τμήματα Εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας, για Μαθητές από οχτώ (8) ετών και άνω, αλλά και Ενήλικες.

Περισσότερα...

Δήλωση Δημάρχου για την Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ- Α.Β.Ε.Σ

Λεπτομέρειες

meletiouΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου αναφερόμενος στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Παπαστράτος ΑΒΕΣ, στον Ασπρόπυργο, και στη σημασία της επένδυσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Ο Δήμος Ασπροπύργου και η τοπική κοινωνία, χαιρετίζουμε με ικανοποίηση, τόσο την επίσκεψη του Κύριου Πρωθυπουργού, όσο και τη σημαντικότατη επένδυση στον τόπο μας. Άλλωστε, στη διαμόρφωση των προϋποθέσεων υλοποίησής της, συμβάλαμε τα μέγιστα, και το ίδιο θα πράξουμε για την επιτυχή λειτουργία της.
Ωστόσο είμαι υποχρεωμένος να υπογραμμίσω και κάποιες άλλες, κρίσιμες παραμέτρους, που αφορούν στη συλλογική προσπάθεια, για την έξοδο, της Χώρας και του τόπου μας, από την κρίση :

Περισσότερα...

Συμμετοχή του Δήμου στη 30η Διεθνή Εκθεση Βιβλίου Μόσχας.

Λεπτομέρειες

MOSXA K ATHINA

Δες το Δελτίο Τύπου εδώ.

   
   

diaygiabanner

   

kepsite

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου