thriasio-nosok

ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - 213-2028000

 

   

   

Κατάθεση ποσού 1.100.000,00€, για την αποζημίωση του Βόρειου, Ανατολικού και Δυτικού Περιφερειακού του Δήμου Ασπροπύργου .

Λεπτομέρειες

anakinoseis1Ενημερώνουμε τους Δημότες, δικαιούχος και μη, ότι, κατατέθηκε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το ποσό του 1.100.000,00€, το οποίο αφορά την αποζημίωση της πράξης εφαρμογής του Σχεδίου Πόλης (Βόρειος, Δυτικός, Ανατολικός Περιφερειακός).
Καλούνται οι δικαιούχοι, που έχουν ή αξιώνουν εμπράγματα δικαιώματα στα ακίνητα που έχουν απαλλοτριωθεί, να απευθυνθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Περισσότερα...

Ο Δήμος Ασπροπύργου εγκαινίασε το Δημοτικό Ποντιακό Θέατρο .

Λεπτομέρειες

frontΜέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Ποντιακού Θεάτρου του Δήμου Ασπροπύργου στη Γκορυτσά, το οποίο αποτελεί παράρτημα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου. Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αττικής και Βοιωτίας, κ. Χρυσόστομος, τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων, παρουσία του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νίκου Μελετίου, του Πρόεδρου του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιου Μπουραντά, του Προέδρου του Ποντιακού Θεάτρου, κ. Δημήτρη Ευσταθιάδη, της Δημοτικής Αρχής καθώς και πλήθος πολιτών του Ασπρόπυργου.

Περισσότερα...

Σπουδαστική Συναυλία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ασπροπύργου.

Λεπτομέρειες

spoid sin

Open-Day Μεσογειακής Διατροφής ΚΕΔΑ Δήμου Ασπροπύργου.

Λεπτομέρειες

prosklis diatr

Για να δεις την Αφίσα της Ημερίδας πάτησε εδώ.

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Λεπτομέρειες

kamian

Για να δεις το πρόγραμμα των εκδηλώσεων πάτησε εδώ.

3ήμερο «Πανόραμα Αθλητικών Εκδηλώσεων», από τον Οργανισμό Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.)

Λεπτομέρειες

anakinoseis1Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός, σας ενημερώνουν ότι, θα πραγματοποιηθεί 3ήμερο «Πανόραμα Αθλητικών Εκδηλώσεων», από τις 16 Μαΐου έως τις 18 Μαΐου 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου.

Περισσότερα...

Φαντασμαγορική, γεμάτη χρώμα και μουσική η καλοκαιρινή γιορτή των Κ.Δ.Α.Π. της Κ.Ε.Δ.Α.

Λεπτομέρειες

ouranΚατάμεστο από κόσμο, ήταν το βράδυ του Σαββάτου, 11 Μαΐου 2019, το θεατράκι στο Αγροκήπιο του Δήμου Ασπροπύργου, με αφορμή την καλοκαιρινή γιορτή «... σαν Παλιό ΣΙΝΕΜΑ», που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου, στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου.
Η άψογη διοργάνωση της βραδιάς και το φαντασμαγορικό θέαμα που παρουσίασαν τα παιδιά ήταν απόρροια της σκληρής δουλειάς της Διοίκησης της Κ.Ε.Δ.Α., σε συνεργασία πάντα με τους εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ, που επιμελήθηκαν το χορευτικό αλλά και τις ατάκες της παράστασης. Πριν την έναρξη της γιορτής, ο Δήμαρχος της πόλης, μαζί με την Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α., βράβευσαν τα παιδιά που διακρίθηκαν στο σκάκι ενώ ακολούθησε επίδειξη Taekwondo από τα παιδιά.

Περισσότερα...

2o Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης «Γεώργιος Θ. Τσόκας» 2019

Λεπτομέρειες

Εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο 2ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης –Πετοσφαίρισης-Χειροσφαίρισης, «Γεώργιος Θ. Τσόκας 2019», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Μαΐου 2109 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου «Γεώργιος Θ. Τσόκας». Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός, καλωσόρισε όλους όσους παρευρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο, αθλητές, προπονητές, διαιτητές καθώς και τους γονείς, που για δεύτερη χρονιά στηρίζουν με την παρουσία τους, το Τουρνουά «Γεώργιος Θ. Τσόκας 2019».

Περισσότερα...

Ένας ακόμη, Βρεφικός Σταθμός στον Δήμο Ασπροπύργου.

Λεπτομέρειες

Παρουσία δεκάδων γονέων και παιδιών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 3ου Βρεφικού Σταθμού του Δήμου Ασπροπύργου, στην περιοχή Τρύπα Αλεπού, την Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019. Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νίκος Μελετίου μαζί με τη Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α. κ. Σοφία Μαυρίδη και τους συνεργάτες του, εγκαινίασαν τον νέο Βρεφικό Σταθμό. Η ίδρυση ενός Βρεφικού Σταθμού αποτελεί σημαντικό στήριγμα για τις εργαζόμενες μητέρες και μια σημαντική κοινωνική παροχή για την οικογένεια.

Περισσότερα...

Καθηλωτική η ομιλία του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Ανδρέα Κονάνου, στην τελετή λήξης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Δήμου Ασπροπύργου.

Λεπτομέρειες

andreasΜε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διάλεξη, έπεσε η αυλαία για την περίοδο 2018 – 2019, για το «Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου». Ένας θεσμός, ο οποίος φιλοξένησε εκατοντάδες και σπουδαίες προσωπικότητες στο βήμα του, από το 2007 μέχρι σήμερα. Καλεσμένος ήταν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ανδρέας Κονάνος και η ομιλία του είχε το θέμα: «Κάνε τη ζωή σου χαρούμενη και ευτυχισμένη».

Περισσότερα...

   

proodos

   
   

diaygiabanner

   

kepsite

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου