thriasio-nosok

ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - 213-2028000

 

   

Ανακοίνωση Μητρώου Ωφελουμένων στο πλαίσιο της Πράξης «Προώθηση της Απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 Δήμους, θύλακες υψηλής ανεργίας (Β Κύκλος).

Λεπτομέρειες

anakinoseis1Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι, ανακοινώθηκε στις 17/04/2018 το Μητρώο Ωφελούμενων για την Δράση Κατάρτισης στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε 17 Δήμους θύλακες υψηλής ανεργίας, συμπεριλαμβανόμενης της κατάρτισης των συμμετοχών για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β Κύκλος)» (Αρ. Πρωτ. 8.4222/15-3-2018).
Για περισσότερες πληροφορίες οι Ωφελούμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.voucher.gov.gr/project ή να απευθυνθούν στο Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου, Σαλαμίνος 20, καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:30, στο τηλ: 2132006489 και στο e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Επισημαίνεται ότι, το χρονικό περιθώριο για την ένταξη στα τμήματα Κατάρτισης είναι δέκα πέντε (15) ημέρες, έως 1/5/2018.

download file

Τουρνουά Μπάσκετ.

Λεπτομέρειες

anakinoseis1Ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (ΟΑΦΝΤΗ) του Δήμου Ασπροπύργου, σε συνεργασία με τον «Α.Ο. ΘΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ», σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΤΣΟΚΑΣ 2018», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 21 & 22 Απριλίου 2018, με ώρα έναρξης 11:00 π.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΤΣΟΚΑΣ».
Η έναρξη του εν λόγω Τουρνουά και η καθιέρωσή του, στα αθλητικά δρώμενα του Ασπρόπυργου, συνιστά ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην Πρόεδρο του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., Γεώργιο Θ. Τσόκα και στο έργο του, για τη Νεολαία και την πόλη μας.

Περισσότερα...

Από το Σλαβομακεδονισμό στο Σκοπιανό Μακεδονισμό. Η γενεαλογία μιας εθνολογικής λαθροχειρίας .

Λεπτομέρειες

vasilΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), κ. Νικόλαος Μελετίου, σας προσκαλεί στη διάλεξη που θα δώσει
ο Επίκουρος Καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,
Δρ. Νικόλαος Βασιλειάδης*
τη Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018,
στις 20:00, στην Αίθουσα Τελετών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου (¨Δημήτριος Καλλιέρης¨), με θέμα:
«Από το Σλαβομακεδονισμό στο Σκοπιανό Μακεδονισμό.
Η γενεαλογία μιας εθνολογικής λαθροχειρίας »

Περισσότερα...

Τοποθέτηση Πινακίδων Οδικής Κυκλοφορίας σε όλη την πόλη του Ασπρόπυργου.

Λεπτομέρειες

pipΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει του Δημότες ότι, βρίσκεται σε εξέλιξη, το έργο που αφορά στην τοποθέτηση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας σε διάφορα σημεία του Ασπρόπυργου. Στόχος του συγκεκριμένου έργου είναι η διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η αναζωογόνηση του κεντρικού αλλά και του περιφερειακού ιστού της πόλης, η εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών καθώς και η αισθητική αναβάθμιση.
Συγκεκριμένα, έπειτα από την κυκλοφορική μελέτη που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ασπροπύργου, τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν στην τοποθέτηση νέων πινακίδων οδοσήμανσης καθώς και στην αντικατάσταση παλιών ή φθαρμένων πινακίδων σ' όλον τον ιστό της πόλης. Επίσης, πραγματοποιήθηκε και απομάκρυνση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων.

Περισσότερα...

Τοποθέτηση νέων κάδων απορριμμάτων σε όλον τον Ασπρόπυργο.

Λεπτομέρειες

KITRINAΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει τους Δημότες του Ασπρόπυργου ότι, συνεχίζονται, με αμείωτους ρυθμούς οι ενέργειες για αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας σε όλο το εύρος της πόλης.
Ειδικότερα, έπειτα από την παραλαβή των πλαστικών κάδων απορριμμάτων, τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν στην τοποθέτηση αυτών, στην περιοχή «Παραλία Ασπροπύργου», αντικαθιστώντας τους παλιούς κάδους.
Επίσης, ο Δήμος Ασπροπύργου προχώρησε σε προμήθεια νέων μεταλλικών κάδων εναπόθεσης σύμμεικτων απορριμμάτων, με κύριο στόχο την εξάπλωση του δικτύου καθαριότητας, την αντικατάσταση των παλιών καθώς και την πλήρη κάλυψη όλων των περιοχών του Δήμου με κάδους. Οι νέοι μεταλλικοί κάδοι, ήδη έχουν αρχίσει να τοποθετούνται, από τα συνεργεία του Δήμου στον κεντρικό ιστό της πόλης.

Περισσότερα...

Τα κρίσιμα εθνικά θέματα και ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Λεπτομέρειες

kathΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), κ. Νικόλαος Μελετίου, σας προσκαλεί στη διάλεξη που θα δώσει ,
ο Δρ. Ευρωπαϊκού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, MCs Διοικητικού Δικαίου και Τοπικής Αυτοδιοίκησης,
Κ. Γιώργος Κώτσηρας*
τη Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018,
στις 20:00, στην Αίθουσα Τελετών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου (¨Δημήτριος Καλλιέρης¨), με θέμα:
«Τα κρίσιμα εθνικά θέματα και ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Περισσότερα...

Συνεχίζεται ο εκσυγχρονισμός του Δημοτικού Φωτισμού.

Λεπτομέρειες

eksixΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει τους δημότες ότι, σ' ένα ακόμα σημείο της πόλης, και συγκεκριμένα στην Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου δίπλα από το «Απόμερο», τοποθετήθηκε σύγχρονο σύστημα λειτουργίας ηλεκτροδότησης, ενισχύοντας τον παλιό φωτισμό.
Ειδικότερα, εγκαταστάθηκαν δεκαπέντε (15) νέοι μεταλλικοί ιστοί, έξι (6) μέτρων, στους οποίους (με μονό ή διπλό βραχίονα), τοποθετήθηκαν συνολικά είκοσι εννέα (29) φωτιστικά τεχνολογίας led, ισχύος 40watt έκαστο. Επίσης, εγκαταστάθηκε ένας ιστός μεγάλου ύψους, εννέα (9) μέτρων, με φωτιστικά τύπου led ισχύος 120watt, ενώ αντικαταστάθηκαν δύο (2) προβολείς παλιάς τεχνολογίας, που υπήρχαν στο χώρο.

download file

Πανελλήνιες Διακρίσεις για το 1ο και το 4ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Ασπροπύργου.

Λεπτομέρειες

croudΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, εκ μέρους όλων των Δημοτών της πόλης απευθύνει θερμά συγχαρητήρια για τις Πανελλήνιες Διακρίσεις που απέσπασαν, σε δύο Δημοτικά Σχολεία της πόλης, το Πρώτο (1ο) και το Τέταρτο (4ο) Δημοτικό Σχολείο.
Ειδικότερα, οι ¨Ασπρομαχητές¨, του 1ου Δημοτικού Σχολείου έλαβαν μέρος στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, παρουσιάζοντας ένα Αυτοποιημένο Ραντάρ Πλανητικής Προστασίας στην Κορυφή του Ολύμπου και αφού προκρίθηκαν στα ημιτελικά τιμήθηκαν με τη διάκριση, του «Καλύτερα Διακοσμημένου Περιπτέρου». Η ομάδα απαρτίζονταν από τους μαθητές, Στάθη Καλλιέρη, Μάριο Κοκαλά, Μαρία Σιάνη, Σάντικ Χισεμπέλου, Γιώργο Κοπαλά, Μέγκυ Τσαλέκου, Ιάσωνα Καλλιά, Άννα Γεωργακοπούλου και από το Δάσκαλο κ. Απόστολο Γεωργακόπουλο.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για την Αντιπυρική Προστασία των Δασών.

Λεπτομέρειες

anakinoseis1Το Γραφείο Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου, σας ενημερώνει ότι, αναμένεται να ανακοινωθεί η δράση «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για την Αντιπυρική Προστασία των Δασών», η οποία σχεδιάστηκε από κοινού από τα Υπουργεία Εργασίας και Περιβάλλοντος.
Η δράση έχει οκτάμηνη διάρκεια και αποσκοπεί:
α) στην εξυπηρέτηση αναγκών σε προσωπικό των Δασικών Υπηρεσιών της χώρας για την αντιπυρική προστασία.
β) στην κατάρτιση των ανέργων σε ένα εξειδικευμένο αντικείμενο με στόχο την πλήρη επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.
Το πρόγραμμα, προϋπολογισμού 32 εκ. ευρώ, απευθύνεται σε 5.066 ωφελούμενους, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στις κατά τόπους Δασικές Υπηρεσίες της χώρας με βάση τις καταγεγραμμένες ανάγκες.

Περισσότερα...

Επανασύνδεση για τη ΔΕΗ.

Λεπτομέρειες

DDEI

   
   

diaygiabanner

   

kepsite

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου