Πρόσκληση σε Ημερίδα με Θέμα Την Απρόσκοπτη Κίνηση στις Πόλεις και Θέματα Ασφάλειας Πολιτών

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

Ο Δήμος Ασπροπύργου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο ενημέρωσης για την ανάγκη της απρόσκοπτης κίνησης των πολιτών και ειδικότερα των πεζών, των μητέρων με παιδιά, των ΑμεΑ και των επισκεπτών πόλης, της τήρησης του Κ.Ο.Κ. αλλά και γενικότερα θέματα ασφάλειας των πολιτών, πραγματοποιούν ημερίδα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στην Αίθουσα Διαλέξεων «Δημήτριος Καλλιέρης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, στην οδό Αλέκου Παναγούλη 13, στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου.

Περισσότερα...

Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.19/07/2019

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

ethousa dimotikou symvouliouΣας καλούμε να προσέλθετε την 19/07/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 σε τακτική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Ασπροπύργου στο Δημαρχιακό κατάστημα Ασπροπύργου που βρίσκεται στη Λ. Δημοκρατίας 18 και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 62 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α'87).

Θέμα: "Αξιολόγηση - Έγκριση των Προσχεδίων του Προϋπολογισμού,
του Τεχνικού Προγράμματος και συμπερίληψη των προτάσεων της
Επιτροπής Διαβούλευσης μετά από τη σχετική συζήτηση, για το Έτος
2020".

Περισσότερα...

Καλοκαιρινές Συναυλίες Συνόλου Σύγχρονης Μουσικής

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

Κυρίες – Κύριοι,

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μελέτης Μπουραντάς, σας προσκαλεί, στον φετινό κύκλο καλοκαιρινών συναυλιών του Συνόλου Σύγχρονης Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου, που ξεκινά σήμερα, Παρασκευή, 12 Ιουλίου, στη Φούσα και ολοκληρώνεται το Σάββατο, 27 Ιουλίου, στην Πλατεία Δημαρχείου.

Σας περιμένουμε.

Περισσότερα...

Παρουσίαση Βιβλίου.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

ego

Πρόσκληση για τη Συναυλία των Μουσικών Συνόλων του Πνευματικού Κέντρου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μελέτης Μπουραντάς, σας προσκαλεί στη συναυλία των Μουσικών Συνόλων του Πνευματικού Κέντρου, σήμερα στις 8.30, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Γαλαξίας.

pneymatiko kentro xristougenna 2018

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή «Όνειρο Χριστουγέννων» από τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Ασπροπύργου.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
Λεπτομέρειες

oneiroΗ Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου (Κ.Ε.Δ.Α.), κ. Σοφία Μαυρίδη σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που θα πραγματοποιήσουν τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Ασπροπύργου (Κ.Δ.Α.Π.) «Όνειρο Χριστουγέννων», την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γαλαξίας».
Στο πλαίσιο της Εκδήλωσης θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, ρούχα σε καλή κατάσταση και κλινοσκεπάσματα για τα εξήντα πέντε (65) παιδιά που φιλοξενεί το Λύρειο Ίδρυμα στην Πεντέλη, το οποίο καταστράφηκε από τη μεγάλη πυρκαγιά που προκλήθηκε το καλοκαίρι στο Μάτι .

download file

 

Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Νέο Επιδοτούμενο Πιλοτικό Πρόγραμμα Θριασίου Πεδίου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

pilotiko programma thriasio 2018

Εορτασμός Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 2018.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λεπτομέρειες

1940

   

proodos

   

 

 

Παλαιότερες εκδηλώσεις:

   
   

diaygiabanner

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου