ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ/ΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Στέγαση και Επανένταξη» 20/04/2016

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

Ο Δήμος Ασπροπύργου , στα πλαίσια του Προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη», το οποίο υλοποιείται από το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα διανείμει συνολικά επτά [7] Διαμερίσματα/οικίες , προκειμένου οι άστεγοι επωφελούμενοι, να εξασφαλίσουν κατάλυμα με συμβεβλημένους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων/οικιών όλου του Δήμου, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα .

Όσοι ιδιοκτήτες ,διαμερισμάτων/ οικιών ενδιαφέρονται να συνάψουν σύμβαση με τον Δήμο , προκειμένου να δεχτούν στα διαμερίσματα / οικίες τους δικαιούχους του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη» μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους του Προγράμματος (Προϋποθέσεις- ∆ιαδικασίες Ένταξης- Υποχρεώσεις κλπ) από το αρμόδιο γραφείο του Αντιδημάρχου, κου Αντώνιου Καραμπούλα .

Τα διαμερίσματα/οικίες πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και να προσφέρονται για ενοικίαση για μερικό χρόνο. Η συμφωνία ενοικίασης θα γίνει μεταξύ του ιδιοκτήτη του Δήμου και της επωφελούμενης οικογένειας/ατόμου . Ο Δήμος ενδέχεται να ζητήσει όπως αρμόδιοι Μηχανικοί του Δήμου ,επισκεφθούν τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα/οικίες προτού τη συμφωνία πλαίσιο , για να αξιολογηθούν εάν είναι κατάλληλα για να στεγάσουν τις επωφελούμενες οικογένειες/άτομα.
ΓΕΝΙΚΑ:
• Επτά [7] διαμερίσματα /οικίες τετραγωνικών από 50 τ.μ. έως 140 τ.μ. για τη στέγαση δέκα [10] οικογενειών/ατόμων που ο Δήμος από το συνολικό ποσό του μηνιαίου μισθώματος του διαμερίσματος / οικίας θα καταβάλει το ποσό από 180,00 € έως 280,00 το οποίο μίσθωμα θα έχει διάρκεια έως την 31/12/2016 αρχομένης από την ημερομηνία υπογραφής της συμφωνίας/μίσθωσης .
• Κάθε κατοικία θα πρέπει να πληροί τις αναγκαίες τεχνικές προδιαγραφές και να διαθέτει τις βασικές υπηρεσίες ύδρευσης και ηλεκτροδότησης.
• Κάθε κατοικία πρέπει να διαθέτει κατ' ελάχιστον :
1. Χώρο υγιεινής (WC/λουτρό)
2. Χώρο κουζίνας εξοπλισμένο με τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές.
3. Θέρμανση σε όλο τα δωμάτια.
4. Σε κάθε υπνοδωμάτιο να υπάρχει , εκτός από το κρεβάτι, ντουλάπα για τον προσωπικό ιματισμό και κομοδίνο.
5. Οτιδήποτε άλλο απαιτεί η λειτουργία ενός μέσου νοικοκυριού.
• Ο κάθε ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης θα πρέπει να προσκομίσει την οικοδομική άδεια του διαμερίσματος /οικία, συμβόλαια και τοπογραφικά [ αντίγραφα ].
Κατόπιν των ανωτέρω προσκαλούμε όποιους ενδιαφέρονται και έχουν προς ενοικίαση διαμερίσματα/οικίες να προσέρχονται μέχρι την 13/05/2016, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 10:00 π.μ στο γραφείο του κου Προέδρου της Οικονομικής επιτροπής κο Αντώνιο Καραμπούλα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

download file

   

proodos

   
   

diaygiabanner

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου