6η Συνεδρίαση 2016 της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

dimotiko aspropyrgouΣας προσκαλούμε σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου», που θα πραγματοποιηθεί στις 29/9/2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 π.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, (Λεωφ. Δημοκρατίας 18), με θέματα:

1ο θέμα:
Έγκριση αιτήματος της σχολικής κοινότητας του 1ου Δημοτικού Σχολείου για αγορά προστατευτικού στρώματος κορμού μπασκέτας κατόπιν έρευνας αγοράς και συλλογής προσφορών.
2ο θέμα:
Έγκριση αιτήματος της Προϊσταμένης του 2ου Νηπιαγωγείου για καθαρισμό των μοκετών του σχολείου κατόπιν έρευνας αγοράς και συλλογής προσφορών.
3ο θέμα:
Έγκριση ή μη, τιμολογίου εταιρείας φύλαξης για τοποθέτηση πλακέτας κέντρου και πληκτρολογίου στο 3ο Δημοτικό.
4ο θέμα:
Έγκριση αιτήματος της Προϊσταμένης του 4ου Νηπιαγωγείου για αγορά τροχήλατου σερβιτόρου κατόπιν συλλογής προσφορών.


5ο θέμα:
Έγκριση αιτήματος της Προϊσταμένης του 4ου Νηπιαγωγείου για καθαρισμό μοκέτας κατόπιν έρευνας αγοράς και συλλογής προσφορών.
6ο θέμα:
Έγκριση αιτήματος του Διευθυντή του 5ου Δημοτικού για αγορά αθλητικού υλικού από την ανάδοχο, Λαζάρου Στυλιανή.
7ο θέμα:
Έγκριση αγοράς ανταλλακτικών για την επισκευή του φωτοαντιγραφικού μηχανήματος RICOH 3030 κατόπιν αιτήματος του Διευθυντή του 5ου Δημοτικού για συντήρησή του από τον ανάδοχο κ. Αθανασιάδη Δημήτριο.
8ο θέμα:
Έγκριση καθαρισμού μοκετών, ρέλιασμα και φύλαξη τους, κατόπιν αιτήματος της Προϊσταμένης του 5ου Νηπιαγωγείου και συλλογής προσφορών.
9ο θέμα:
Έγκριση αιτήματος της Προϊσταμένης του 5ου Νηπιαγωγείου για αγορά κουζινόσπιτου-κουκλόσπιτου, προς κάλυψη των αναγκών του ολοήμερου τμήματος, κατόπιν έρευνας και συλλογής προσφορών.
10ο θέμα:
Έγκριση αιτήματος του Διευθυντή του 10ου Δημοτικού για την προμήθεια 12 ζευγαριών ηχείων ηλεκτρονικών υπολογιστών, κατόπιν αποστολής προσφορών.
11ο θέμα:
Έγκριση αιτήματος Προϊσταμένης 11ου Νηπιαγωγείου για αγορά ηλεκτρικής σκούπας, κατόπιν έρευνας αγοράς και κατάθεσης προσφορών.
12ο θέμα:
Έγκριση αιτήματος Προϊσταμένης 11ου Νηπιαγωγείου για αγορά δύο μοκετών, κατόπιν έρευνας αγοράς και κατάθεσης προσφορών.
13ο θέμα:
Έγκριση αιτήματος Προϊσταμένης 11ου Νηπιαγωγείου για αγορά ηχητικού συστήματος, κατόπιν έρευνας αγοράς και κατάθεσης προσφορών.
14ο θέμα:
Έγκριση δαπάνης για εργασίες στο 7ο Δημοτικό, που προέκυψαν λόγω έκτακτης ανάγκης.
15ο θέμα:
Έγκριση δαπάνης για εργασίες στο 9ο Δημοτικό, που προέκυψαν λόγω έκτακτης ανάγκης.
16ο θέμα:
Έγκριση αιτήματος Δ/ντή του 10ου Δημοτικού, για καθαρισμό των μοκετών του σχολείου (2 του Δημοτικού και 7 του Νηπιαγωγείου), κατόπιν έρευνας αγοράς και συλλογής προσφορών.
17ο θέμα:
Αποδοχή ενοικίου – απόδοση από το Δήμο Ασπροπύργου ενοικίων, βάσει κληροδοτημάτων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

download file

   

proodos

   
   

diaygiabanner

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου