5η Συνεδρίαση 2016 Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπρορπύργου.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

likio aspropyrgoyΣτα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου»

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημόσιου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπρόπυργου», που θα πραγματοποιηθεί στις 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Ασπροπύργου, Λ. Δημοκρατίας 18, με θέμα :

ΘΕΜΑ 1ο : Προκήρυξη Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την εκμίσθωση σχολικού κυλικείου του 3ου Γυμνασίου λόγω λήξης σύμβασης της μισθώτριας, έγκριση των όρων προκήρυξης και συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για την διενέργεια του διαγωνισμού.

ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση της δαπάνης και διάθεση της πίστωσης προμήθειας δύο βιντεοπροβολέων για τις ανάγκες του 3ου Γυμνασίου.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους για τη συμμετοχή του σε προγραμματισθείσα συνεδρίαση, το τακτικό μέλος οφείλει να ενημερώσει έγκαιρα την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, προκειμένου να προσκληθεί και να συμμετάσχει στη συνεδρίαση το αναπληρωματικό μέλος.

Κοινοποίηση για να λάβουν γνώση και να παραστούν:
Γεν. Γραμματέα : κ. Χούπη Αθανάσιο
Αντιδήμαρχο Διοικητικών & Οικ. Υπ/σιών : κ. Καραμπούλα Αντώνιο.
Αντιδήμαρχο Παιδείας : κ. Σαββίδη Παντελή.
Πρόεδρο Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας : κ. Κοσμίδη Χαράλαμπο.
Δ/ντη Οικονομικής Υπηρεσίας : κ. Πάνο Φίλιππο
Δ/ντη Παιδείας : κ. Βρούβα Κων/νο.

Η Πρόεδρος

Της Σχολικής Επιτροπής
Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Δήμου Ασπροπύργου

ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ ΣΟΥΛΑ

download file

   

proodos

   
   

diaygiabanner

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου