Η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική, στον Απόηχο των Αμερικανικών Εκλογών.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

kouΟ Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Νικόλαος Μελετίου, σας προσκαλεί στη διάλεξη που
θα δώσει ο Διεθνολόγος, Γεωστρατηγικός Αναλυτής, με ειδίκευση στην Ανάλυση και Εκτίμηση Γεωστρατηγικών Κινδύνων,
κ. Βασίλης Κοψαχείλης*

τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016,
στις 19:30, στην Αίθουσα Τελετών (¨Δ. Καλλιέρης¨),
του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, με θέμα:

«Η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική, στον Απόηχο των Αμερικανικών Εκλογών»

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Ασπροπύργιος Φοιτητής, του Τμήματος Διεθνών – Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Πάντειου Πανεπιστημίου, κ. Αλέξανδρος Ηλιάδης.


*Ο Βασίλης Κοψαχείλης είναι Διεθνολόγος, με ειδίκευση στην Ανάλυση και Εκτίμηση Γεωστρατηγικών Κινδύνων. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο American University of Cairo και στο University of East Anglia στο Norwich της Αγγλίας. Η ακαδημαϊκή του συμβολή στην Επιστήμη των Διεθνών Σχέσεων σχετίζεται με την εισαγωγή του όρου της γεω-επιχειρηματικότητας, στην γεωστρατηγική ανάλυση. Έχει συγγράψει, στην αγγλική γλώσσα, ένα σχετικό βιβλίο, ενώ είναι τακτικός Δοκιμιογράφος στο κορυφαίο περιοδικό Διεθνών Σχέσεων ¨Foreign Affairs". Στην Ελλάδα αρθρογραφεί σε γνωστές εφημερίδες και ιστολόγια, ενώ είναι τακτικός σχολιαστής της διεθνούς επικαιρότητας στην κρατική και ιδιωτική τηλεόραση και ραδιοφωνία.

download file

   

proodos

   
   

diaygiabanner

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου