9η Συνεδρίαση 2016 της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

dimotiko aspropyrgouΣας προσκαλούμε σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου», που θα πραγματοποιηθεί στις 15/12/2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 π.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, (Λεωφ. Δημοκρατίας 18), με θέματα:

1o θέμα:
Κατανομή 20.152,38€ έναντι χρηματοδότησης Δ΄ δόσης έτους 2015 από τους Κ.Α.Π για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. (3.6.16)
2o θέμα:
Αποδοχή χρηματοδότησης Α΄ δόσης έτους 2016 από τους Κ.Α.Π για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, ποσό κατάθεσης: 31.071,00€. (3.10.16)


3o θέμα:
Κατανομή 20.152,38€ έναντι χρηματοδότησης Α΄ δόσης έτους 2016 από τους Κ.Α.Π για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. (1.12.16)
4o θέμα:
Αποδοχή χρηματοδότησης Β΄& Γ΄ δόσης έτους 2016 από τους Κ.Α.Π για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, συνολικού ποσού 62.185,20€ (13.12.16)
5o θέμα:
Μεταφορά από τον κεντρικό λογαριασμό της Σχολικής Επιτροπής, στο λογαριασμό του 1ου Δημοτικού ποσού 4.800€ (ενοίκιο δύο ετών, βάσει κληροδοτήματος στις 6.12.16).
6o θέμα:
Έγκριση αγοράς ενός αρμονίου για το 2ο Δημοτικό, κατόπιν αιτήματος της Διευθύντριας του σχολείου & συλλογής προσφορών.

7o θέμα:
Έγκριση αγοράς ταμπλό δύο μπασκετών για το 2ο Δημοτικό, κατόπιν αιτήματος της Διευθύντριας του σχολείου & συλλογής προσφορών.
8o θέμα:
Έγκριση αγοράς ενός συστήματος μικροφωνικής για το 2ο Νηπιαγωγείο, κατόπιν αιτήματος της Προϊστάμενης του σχολείου και συλλογής προσφορών.
9o θέμα:
Έγκριση αγοράς ηλεκτρονικού υπολογιστή για το 3ο & 12ο Νηπιαγωγείο, κατόπιν αιτήματος της Προϊστάμενης του σχολείου και συλλογής προσφορών.
10o θέμα:
Έγκριση αγοράς εκτυπωτή για το 5ο Δημοτικό, κατόπιν αιτήματος των μελών της Σχολικής Κοινότητας του σχολείου και συλλογής προσφορών.
11o θέμα:
Έγκριση αγοράς εκτυπωτή για το 5ο Νηπιαγωγείο, κατόπιν έρευνας αγοράς και αιτήματος της Προϊσταμένης του σχολείου.
12ο θέμα:
Έγκριση αγοράς ψυγείου για το 5ο Νηπιαγωγείο, κατόπιν έρευνας αγοράς και αιτήματος της Προϊσταμένης του σχολείου.
13ο θέμα:
Έγκριση αγοράς τριών (3) σωμάτων καλοριφέρ για το 7ο Δημοτικό, κατόπιν αιτήματος της Διευθύντριας του σχολείου, λόγω κλοπής.
14ο θέμα:
Έγκριση αγοράς βιβλίων για το 8ο Νηπιαγωγείο, κατόπιν αποστολής αιτημάτων και συνημμένων δύο τιμολογίων με πίστωση (αξίας 147,00€ με Φ.Π.Α. και 231,98€ με Φ.Π.Α.) από α) την Πρόεδρο του Σχολικού Συμβουλίου και β) την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου.
15ο θέμα:
Έγκριση αγοράς υλικού για την επισκευή των πάγκων του εργαστηρίου πληροφορικής του 8ου Δημοτικού, κατόπιν αιτήματος της Σχολικής του Κοινότητας.
16ο θέμα:
Έγκριση προμήθειας ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου κατόπιν αιτήματος της Σχολικής Κοινότητας του 8ου Δημοτικού.
17ο θέμα:
Έγκριση αγοράς και τοποθέτησης 6 τζαμιών, κατόπιν αιτήματος της Διευθύντριας του 9ου Δημοτικού.
18ο θέμα:
Έγκριση αιτημάτων της Διευθύντριας του 9ου Δημοτικού, τα οποία αφορούν την τεχνική κάλυψη προγενέστερων σχολικών εορτών.
19ο θέμα:
Έγκριση αιτήματος της Διευθύντριας του 9ου Δημοτικού, αναφορικά με την επισκευή δύο φωτοτυπικών μηχανημάτων & αγοράς ανταλλακτικών.
20ο θέμα:
Έγκριση δαπάνης καθαρισμού μοκετών του 9ου Νηπιαγωγείου, κατόπιν αιτήματος της Προϊσταμένης του σχολείου.
21ο θέμα:
Έγκριση δαπάνης για εργασίες που αφορούν το 10ο Δημοτικό Σχολείο. (Τιμολόγιο επί πιστώσει αξίας 423,08ευρώ).
22ο θέμα:
Έγκριση προμήθειας δύο λαμπών για projectors κατόπιν αιτήματος και έρευνας αγοράς των μελών της Σχολικής Κοινότητας του 10ου Δημοτικού.
23ο θέμα:

Έγκριση δαπάνης για την επισκευή και προμήθεια ανταλλακτικών του φωτοτυπικού μηχανήματος του 10ου Νηπιαγωγείου κατόπιν αιτήματος της Προϊσταμένης του σχολείου.
24ο θέμα:
Έγκριση καταστροφής άχρηστου υλικού του 11ου Νηπιαγωγείου κατόπιν αιτήματος της Προϊσταμένης του σχολείου & συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για την καταγραφή, απομάκρυνση ή καταστροφή του.
25ο θέμα:
Έγκριση αγοράς δύο κέντρων ενδιαφερόντων/παιχνιδιού (γωνίες), κατόπιν αιτήματος & συνημμένων προσφορών, της προϊσταμένης του 11ου Νηπιαγωγείου.
26ο θέμα:
Έγκριση αιτήματος για καθαρισμό μοκετών του 12ου Νηπιαγωγείου κατόπιν έρευνας αγοράς της Προϊσταμένης του σχολείου και συλλογής προσφορών.
27ο θέμα:
Έγκριση δαπάνης που αφορά ασύρματη επικοινωνία Artion στο χώρο του 8ου Δημοτικού επί της οδού Παρθενώνος, στην Α. Φούσα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΛΑΜΑΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

download file

   

proodos

   
   

diaygiabanner

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου