3η Συνεδρίαση 2018 Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ασπροπύργου.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

likio aspropyrgoyΣας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημόσιου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπρόπυργου», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 10:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Δήμου Ασπροπύργου, Λ. Δημοκρατίας 141, με θέμα :

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για την προμήθεια με τίτλο «Είδη καθαριότητας και υγιεινής έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ασπροπύργου», σύμφωνα με το άρθρο 4 της από 12/12/2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ τεύχος Α' 240) που κυρώθηκε με το Ν. 4111/2003 (ΦΕΚ τεύχος Α'18).

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για την προμήθεια με τίτλο «Φάρμακα και αναλώσιμο υγειονομικό υλικό έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ασπροπύργου», σύμφωνα με το άρθρο 4 της από 12/12/2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ τεύχος Α' 240) που κυρώθηκε με το Ν. 4111/2003 (ΦΕΚ τεύχος Α'18).

ΘΕΜΑ 3ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για την προμήθεια παγκάκια για τις ανάγκες του 1ου Γενικού Λυκείου Ασπροπύργου.

ΘΕΜΑ 4ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για την προμήθεια υλικών για την κατασκευή και τοποθέτηση πάγκων για τις ανάγκες του εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών 1ου Γυμνασίου Ασπροπύργου.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους για τη συμμετοχή του σε προγραμματισθείσα συνεδρίαση, το τακτικό μέλος οφείλει να ενημερώσει έγκαιρα την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, προκειμένου να προσκληθεί και να συμμετάσχει στη συνεδρίαση το αναπληρωματικό μέλος.
Ο Πρόεδρος
Της Σχολικής Επιτροπής
Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Δήμου Ασπροπύργου
ΦΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

download file

   

proodos

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου