4η Συνεδρίαση Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

likio aspropyrgoyΣας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημόσιου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπρόπυργου», που θα πραγματοποιηθεί στις 22 ΜΑΪΟΥ 2018, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 10:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Δήμου Ασπροπύργου, Λ. Δημοκρατίας 141, με θέμα :

ΘΕΜΑ 1ο: Προκήρυξη Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την εκμίσθωση σχολικού κυλικείου 4ου Γυμνασίου Ασπροπύργου λόγω λήξης σύμβασης της μισθώτριας, έγκριση των όρων προκήρυξης και συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για την διενέργεια του διαγωνισμού.

ΘΕΜΑ 2ο : Αποδοχή Β΄ δόσης χρηματοδότησης από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για την κάλυψη της μισθοδοσίας των καθαριστριών/καθαριστών σχολικού έτους 2017-2018.

ΘΕΜΑ 3ο : Αποδοχή χρηματοδότησης Α΄ δόσης έτους 2018 από τους Κ.Α.Π. και κατανομή αυτής για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου.

ΘΕΜΑ 4ο : Λήψη απόφασης για παράταση της σύμβασης για την υπηρεσία με τίτλο «Συντήρηση και Επισκευή Φωτοαντιγραφικών, Εκτυπωτών, τηλεομοιοτυπικών κ.λ.π. μηχανημάτων σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ασπροπύργου εκπαιδευτικού έτους 2017-2018».

ΘΕΜΑ 5ο : Λήψη απόφασης για τη Συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών σύμφωνα με το Ν. 4412/2016 για το έτος 2018 του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου».

ΘΕΜΑ 6ο : Λήψη απόφασης για τη Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Υπηρεσιών σύμφωνα με το Ν. 4412/2016 για το έτος 2018 του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου».

ΘΕΜΑ 7ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης ηχητικής κάλυψης εκδήλωσης για τις ανάγκες 4ου Γυμνασίου Ασπροπύργου.

ΘΕΜΑ 8ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης μεταλλικής επιγραφής εκδήλωσης για τις ανάγκες 4ου Γυμνασίου Ασπροπύργου.

ΘΕΜΑ 9ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για την προμήθεια υλικών για τις ανάγκες των εργαστηρίων Πληροφορικής και Ναυτικών μαθημάτων 1ου ΕΠΑ.Λ. Ασπροπύργου.

ΘΕΜΑ 10ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για την προμήθεια φωτοτυπικών μηχανημάτων για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων 1ου Γενικού Λυκείου, 1ου ΕΠΑ.Λ. και 1ου Γυμνασίου Ασπροπύργου.

ΘΕΜΑ 11ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για την προμήθεια κλιματιστικών μηχανημάτων και αντικατάσταση δικτύων λόγω φθοράς, για τις ανάγκες σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου.

ΘΕΜΑ 12ο : Λήψη απόφασης για την μείωση μισθώματος κυλικείου 1ου Γενικού Λυκείου Ασπροπύργου, κατόπιν αιτήματος της μισθώτριας του.

ΘΕΜΑ 13ο : Λήψη απόφασης για την μείωση μισθώματος κυλικείου 1ου ΕΠΑ.Λ. Ασπροπύργου, κατόπιν αιτήματος της μισθώτριας του.

ΘΕΜΑ 14ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για την προμήθεια κυκλοφορητών συστήματος κεντρικής θέρμανσης για τις ανάγκες 1ου ΕΠΑ.Λ. Ασπροπύργου.

ΘΕΜΑ 15ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για την προμήθεια υλικών επισκευής υδραυλικών εγκαταστάσεων για τις ανάγκες 1ου Γενικού Λυκείου Ασπροπύργου.

ΘΕΜΑ 16ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για την προμήθεια
Μ.Α.Π. σύμφωνα με τη παρ. 3 του άρθρου 97 του ν. 4483/2017 (Α΄107/31-7-2017) του Υπουργείου Εσωτερικών.

ΘΕΜΑ 17ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για την προμήθεια και τοποθέτηση συστήματος εξαερισμού για τις ανάγκες του εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών 2ου Γυμνασίου Ασπροπύργου.

ΘΕΜΑ 18ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για την προμήθεια Η/Υ για τις ανάγκες 3ου και 4ου Γυμνασίου Ασπροπύργου.

ΘΕΜΑ 19ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για την προμήθεια ταμπλό καλαθοσφαίρισης για τις ανάγκες 3ου Γυμνασίου Ασπροπύργου.

ΘΕΜΑ 20ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για την προμήθεια καλαθιών απορριμμάτων για τις ανάγκες 3ου Γυμνασίου Ασπροπύργου.

ΘΕΜΑ 21ο : Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης για το τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων για τις ανάγκες 1ου Γενικού Λυκείου Ασπροπύργου.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους για τη συμμετοχή του σε προγραμματισθείσα συνεδρίαση, το τακτικό μέλος οφείλει να ενημερώσει έγκαιρα την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, προκειμένου να προσκληθεί και να συμμετάσχει στη συνεδρίαση το αναπληρωματικό μέλος.

Ο Πρόεδρος

Της Σχολικής Επιτροπής
Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Δήμου Ασπροπύργου

ΦΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

download file

   

proodos

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου