17η/2018 Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

ethousa dimotikou symvouliouΚαλείσθε να προσέλθετε στην 17η δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, του έτους 2018, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 7 Ιουνίου, και ώρα 12:00 μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, για τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης, σχετικά με το ένα και μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με την παρ. 5, του άρθρου 67, του Ν. 3852/2010, όπως και τις συναφείς με αυτό διατάξεις.

1ο Θέμα:. Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης του Δήμου, για χρηματοδότηση, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική», Άξονας Προτεραιότητας 10 «Ανάπτυξη – Αναβάθμιση Στοχευμένων Κοινωνικών Υποδομών και Υποδομών Υγείας με τίτλο: «Υποδομές Φροντίδας Παιδιών – Νέες Πράξεις», του χρηματοδοτικού Προγράμματος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής, συγκεκριμένα «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού Ολοκληρωμένης Φροντίδας στο Ρ17 Δήμου Ασπροπύργου».
Εισηγητής: Ο Διευθυντής Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Καραγιαννίδης.
1α Θέμα: Έγκριση και εφαρμογή του Συστήματος Διαχειριστικής Επάρκειας και του Εγχειριδίου
Διαδικασιών, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1429, για την υλοποίηση δημόσιων τεχνικών έργων υποδομής και δημόσιων συμβάσεων προμηθειών και υπηρεσιών.

Εισηγητής: Ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ι. Μελετίου

download file

   

proodos

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου