5η/2018 Συνεδρίαση Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

likio aspropyrgoyΣας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημόσιου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπρόπυργου», που θα πραγματοποιηθεί στις 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 08:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Δήμου Ασπροπύργου, Λ. Δημοκρατίας 141, με θέμα :

ΘΕΜΑ 1ο: Κατακύρωση Πλειοδοτικού Διαγωνισμού εκμίσθωσης σχολικού κυλικείου του 4ου Γυμνασίου Ασπροπύργου, εξουσιοδότηση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής για την υπογραφή της σύμβασης με τον πλειοδότη του διαγωνισμού και λήψη απόφασης για τον τρόπο καταβολής εγγύησης καλής εκτέλεσης της σύμβασης.

ΘΕΜΑ 2ο : Αποδοχή Γ ΄ δόσης χρηματοδότησης από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για την κάλυψη της μισθοδοσίας των καθαριστριών/καθαριστών σχολικού έτους 2017-2018.

ΘΕΜΑ 3ο : Αίτημα του Δ/ντή 4ου Γυμνασίου για καταστροφή υλικού του σχολείου λόγω φθοράς.
ΘΕΜΑ 4ο : Αίτημα του Δ/ντή 1ου Γυμνασίου για καταστροφή υλικού του σχολείου λόγω φθοράς.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους για τη συμμετοχή του σε προγραμματισθείσα συνεδρίαση, το τακτικό μέλος οφείλει να ενημερώσει έγκαιρα την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, προκειμένου να προσκληθεί και να συμμετάσχει στη συνεδρίαση το αναπληρωματικό μέλος.

Ο Πρόεδρος

Της Σχολικής Επιτροπής
Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Δήμου Ασπροπύργου

ΦΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

download file

   

proodos

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου