4η Συνεδρίαση 2019 της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

dimotikoΣας προσκαλούμε σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου», που θα πραγματοποιηθεί στις 17/4/2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:00 π. μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, (Λεωφ. Δημοκρατίας 141), με θέματα:
Θέμα 1ο: Εισήγηση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου στη Δ.Ε.Π., κατόπιν αιτήματος του Ε.Κ.Π.Α. για παραχώρηση άδειας χρήσης σχολικής αίθουσας στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου.
Θέμα 2ο: Αποδοχή χρηματοδότησης Α΄ δόσης έτους 2019 από τους Κ.Α.Π. για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου.
Θέμα 3ο: Κατανομή ποσού 20.152,38€ από το ποσό της χρηματοδότησης Α΄ δόσης έτους 2019 των Κ.Α.Π. για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου.


Θέμα 4ο: Αποδοχή χρηματοδότησης από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για την κάλυψη της μισθοδοσίας των καθαριστών/καθαριστριών με Σ.Μ.Ε. (13.3.19 & 19.3.19)
Θέμα 5ο: Ανασυγκρότηση μελών επιτροπής ελέγχου κυλικείου και εκπροσώπων συμβουλίου σχολικής κοινότητας 2ου Δημοτικού Σχολείου.
Θέμα 6ο: Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια ενός φωτοαντιγραφικού μηχανήματος προς κάλυψη των αναγκών του 3ου Δημοτικού Ασπροπύργου, κατόπιν αιτήματος της Διευθύντριας του σχολείου.
Θέμα 7ο: Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια και τοποθέτηση κουρτινών σε αίθουσες του 4ου Δημοτικού Ασπροπύργου, κατόπιν αιτήματος του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του σχολείου.
Θέμα 8ο: Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια ενός φορητού ηχοσυστήματος προς κάλυψη των αναγκών του 1ου Δημοτικού Ασπροπύργου, κατόπιν αιτήματος της σχολικής κοινότητας.
Θέμα 9ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά με την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού, (διαδραστικούς πίνακες, Η/Υ και projectors) κατόπιν αιτημάτων σχολικών κοινοτήτων της Πρωτοβάθμιας με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Θέμα 10ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά με τις υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης χαλιών/μοκετών, προς κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Θέμα 11ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά με την προμήθεια γραφικής ύλης προς κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Θέμα 12ο: Έγκριση δαπάνης για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού, προς κάλυψη των αναγκών του 2ου Δημοτικού Ασπροπύργου κατόπιν αιτήματος της Διευθύντριας του σχολείου.

Κοινοποίηση :
1. κ. Μελετίου Νικόλαο, Δήμαρχο
2. κ. Τσίγκο Ισίδωρο, Αντιδήμαρχο Διοικ/κών & Οικον/κών
4. κ. Σαββίδη Παντελή, Αντιδήμαρχο Παιδείας
5. κ. Φίλη Γεώργιο, Πρόεδρο Δ.Ε.Π
6. κ. Φίλιππο Πάνο, Δ/ντή Οικονομικής Υπηρεσίας
7. κ. Βρούβα Κων/νο, Δ/ντή Παιδείας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΛΑΜΑΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

download file

   

proodos

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου