5η Συνεδρίαση 2019 της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες

dimotikoΣας προσκαλούμε σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου», που θα πραγματοποιηθεί στις 23/5/2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 π. μ. στην αίθουσα βιβλιοθήκης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου με θέματα:
Θέμα 1ο: Προκήρυξη δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου του 2ου Δημοτικού Ασπροπύργου. Έγκριση των όρων προκήρυξης και συγκρότηση επιτροπών για την διενέργεια του διαγωνισμού.
Θέμα 2ο: Αποδοχή έναντι χρηματοδότησης Β΄ δόσης έτους 2019 από τους Κ.Α.Π. για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου.
Θέμα 3ο: Κατανομή ποσού 20.152,38€ από το ποσό της χρηματοδότησης Β΄ δόσης έτους 2019 των Κ.Α.Π. για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ασπροπύργου.
Θέμα 4ο: Αποδοχή χρηματοδότησης από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για την κάλυψη της μισθοδοσίας των καθαριστών/καθαριστριών με Σ.Μ.Ε. (04.04.19 & 18.04.19).
Θέμα 5ο: Αποδοχή χρηματοδότησης από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για την κάλυψη της μισθοδοσίας των καθαριστών/καθαριστριών με Σ.Μ.Ε. (09.05.19).
Θέμα 6ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά με την έγκριση πρότασης δωρεάς έργου κατασκευής τάπητα ασφαλείας στο 10ο Νηπιαγωγείο Ασπροπύργου.

Κοινοποίηση :


1. κ. Μελετίου Νικόλαο, Δήμαρχο
2. κ. Τσίγκο Ισίδωρο, Αντιδήμαρχο Διοικ/κών & Οικον/κών
4. κ. Σαββίδη Παντελή, Αντιδήμαρχο Παιδείας
5. κ. Φίλη Γεώργιο, Πρόεδρο Δ.Ε.Π
6. κ. Φίλιππο Πάνο, Δ/ντή Οικονομικής Υπηρεσίας
7. κ. Βρούβα Κων/νο, Δ/ντή Παιδείας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΛΑΜΑΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

download file

 

   

proodos

   
© Γραφείο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών ( Τ.Π.Ε ) Δήμου Ασπροπύργου